Gebruik maken van onze diensten?

Neem contact met ons op

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk . Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

24/7 support & services

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Tijdkritisch en vakkundig

Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen. Daarbij houden ze elke keer rekening met de nieuwste methodieken en huidige regelgevingen.

 

Aannemer totaalrenovatie

Limas @ home is uw aannemer voor een totaalrenovatie. We hebben alle expertises in huis voor een snelle en vakkundige verbouwing. Daarbij werken we altijd binnen uw budget en de afgesproken termijnen. Vraag snel naar de mogelijkheden voor uw project.

Wat doet de aannemer bij uw totaalrenovatie?

Bij een renovatie zijn de voorbereiding, planning en de vakkundige uitvoering van de werkzaamheden cruciaal. Daarom is het aangewezen om een ervaren aannemer in te schakelen voor uw totaalrenovatie. Als aannemer begeleiden we u bij iedere fase van de verbouwingen. Daarbij worden er voor iedere fase duidelijke plannen gemaakt. Vervolgens zorgen we ervoor dat alles binnen uw budget en binnen de afgesproken termijnen wordt uitgevoerd. Daarbij heeft u tijdens de werkzaamheden maar één aanspreekpunt voor al uw vragen.

Ontdek onze expertises

Als gespecialiseerde aannemer in totaalrenovaties beschikken we over diverse expertises. Denk hierbij aan dakwerken, schilderwerken en vochtbestrijding. We bekijken samen met u de nodige werkzaamheden en zorgen voor de geschikte oplossing binnen uw budget. Daarbij ontvangt u altijd de nodige garanties. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan voor uw totaalrenovatie? Heeft u vragen over onze dienstverlening? We helpen u graag verder als u belt naar +32(0)3 298 01 01.

Wij zorgen volledig voor uw omgeving.

U hoeft niet op zoek te gaan naar diverse leveranciers want bij Group Limas heeft u één aanspreekpunt en een garantie voor permanente ondersteuning.