Gebruik maken van onze diensten?

Neem contact met ons op

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk . Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

24/7 support & services

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Tijdkritisch en vakkundig

Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen. Daarbij houden ze elke keer rekening met de nieuwste methodieken en huidige regelgevingen.

 

Aannemers verbouwingen Antwerpen

Bent u op zoek naar gespecialiseerde aannemers voor het realiseren van verbouwingen in Antwerpen of omgeving? Vertrouw dan op de jarenlange ervaring en kennis van Limas @ home. Wij zorgen dat al uw verbouwingen vakkundig worden uitgevoerd. Maak zeker een afspraak om uw plannen te bespreken.

Onze aannemers zorgen voor vakkundige verbouwingen in Antwerpen

Wanneer u ons kiest voor uw totaalrenovatie, werken er verschillende aannemers, met elks hun specialisatie, aan uw verbouwingen in Antwerpen. Hierbij heeft u het grote voordeel dat wij uw aanspreekpunt blijven tijdens de werkzaamheden en u tijdig informeren over de verschillende fases van uw renovatie. We bereiden alles voor en plannen alles in. Hierbij zorgen we er altijd voor dat de verbouwingen worden uitgevoerd binnen de afgesproken termijn en binnen uw budget.

Waarom doet u beroep op onze specialisten?

We hebben verschillende gespecialiseerde aannemers in huis om uw verbouwingen in de provincie Antwerpen uit te voeren. Denk hierbij aan dakwerkers, loodgieters en schilders. Daarbij zijn wij ook gespecialiseerd in lekdetectie. Heeft u een vochtprobleem dat aangepakt moet worden of bent u op zoek naar een partner voor uw totaalrenovatie? Dan helpen we u graag verder als u belt naar +32(0)3 298 01 01. Hier kunt u ook terecht voor een vrijblijvende prijsofferte.

Wij zorgen volledig voor uw omgeving.

U hoeft niet op zoek te gaan naar diverse leveranciers want bij Group Limas heeft u één aanspreekpunt en een garantie voor permanente ondersteuning.