Aannemers verbouwingen Antwerpen

Gebruik maken van onze diensten?

Vraag een offerte aan

Bent u op zoek naar gespecialiseerde aannemers voor het realiseren van verbouwingen in Antwerpen of omgeving? Vertrouw dan op de jarenlange ervaring en kennis van Group Limas. Wij zorgen dat al uw verbouwingen vakkundig worden uitgevoerd. Maak zeker een afspraak om uw plannen te bespreken.

Onze aannemers zorgen voor vakkundige verbouwingen in Antwerpen

Wanneer u ons kiest voor uw totaalrenovatie, werken er verschillende aannemers, met elks hun specialisatie, aan uw verbouwingen in Antwerpen. Hierbij heeft u het grote voordeel dat wij uw aanspreekpunt blijven tijdens de werkzaamheden en u tijdig informeren over de verschillende fases van uw renovatie. We bereiden alles voor en plannen alles in. Hierbij zorgen we er altijd voor dat de verbouwingen worden uitgevoerd binnen de afgesproken termijn en binnen uw budget.

Waarom doet u beroep op onze specialisten?

We hebben verschillende gespecialiseerde aannemers in huis om uw verbouwingen in de provincie Antwerpen uit te voeren. Denk hierbij aan dakwerkers, loodgieters en schilders. Daarbij zijn wij ook gespecialiseerd in lekdetectie. Heeft u een vochtprobleem dat aangepakt moet worden of bent u op zoek naar een partner voor uw totaalrenovatie? Dan helpen we u graag verder als u belt naar +32(0)3 298 01 01. Hier kunt u ook terecht voor een vrijblijvende prijsofferte.

Wij zorgen voor uw omgeving

U hoeft niet op zoek te gaan naar diverse leveranciers want bij Group Limas heeft u één aanspreekpunt en een garantie voor permanente ondersteuning

U kunt ons ook direct bellen, 24/7 bereikbaar!

+32(0)3 298 01 01