Gevelwerken

Gebruik maken van onze diensten?

Wat kunnen wij voor u doen?

De gevelwerkers van Limas @home hebben ervaring met alle soorten gevelwerken in de regio Antwerpen. Of het nu gaat om een kleine herstelling, bepleistering of het aanbrengen van een ander soort gevelbekleding, onze experts weten er zeker raad mee.

Waarom kiezen voor gevelwerken door Limas @home?

Dankzij jarenlange ervaring kunnen wij elke keer een voorstel doen dat perfect aansluit bij uw wensen, budget en vooral bij de stijl van uw woning. Gevelwerken dienen immers niet enkel om uw huis in Antwerpen of omgeving te beschermen tegen de elementen. Het esthetische aspect is minstens even belangrijk omdat dit het eerste is wat men van uw huis ziet. Zo zal een gevel met baksteen een andere aanpak vergen dan een muur in natuursteen. Net zoals een woning met een landelijk of rustiek karakter anders benaderd wordt dan een modern huis. Na een grondige analyse maken wij een offerte op maat voor het hele project. Dat gaat van voorbereidende gevelwerken tot en met de kleinste afwerkingen van uw gebouw in Antwerpen of omgeving, zoals opnieuw voegen of het herstellen van metselwerk.


Waarom zou u kiezen voor de service van Group Limas?

Group Limas bereidt gevelwerken in de regio Antwerpen tot in de puntjes voor. Wij voorzien ook al het voorbereidend werk zoals het plaatsen van een stelling en het beschikbaar houden van vrije parkeerplaatsen. Bovendien helpen wij u ook graag met preventieve maatregelen die de levensduur van uw gevels verlengen, zoals het opsporen en bestrijden van vocht. Ook de manier van uitvoering bespreken wij graag met u. Zo zijn er verschillen tussen het reinigen van uw gevel met stoom of met een hogedrukreiniger. Dat is opnieuw afhankelijk van de gebruikte materialen in uw gevels. Neem gerust contact met ons op om uw plannen te bespreken. Bel hiervoor naar +32(0)3 298 01 01.

Wij zorgen voor uw omgeving

U hoeft niet op zoek te gaan naar diverse leveranciers want bij Group Limas heeft u één aanspreekpunt en een garantie voor permanente ondersteuning

U kunt ons ook direct bellen, 24/7 bereikbaar!

+32(0)3 298 01 01