Gevelwerken

Gebruik maken van onze diensten?

Wenst u direct een expert aan de lijn?

Klik hieronder op het telefoonnummer en geef bij verbinding de code in die bij de gewenste dienst hoort. Zo wordt u meteen geholpen door de juiste persoon!

Geen specifiek nummer of pincode vermeld? Bel direct naar ons algemene nummer +32 (0)3 298 01 01, onze medewerkers staan u direct te woord om u van dienst te zijn.

Gevelwerken

De gevelwerkers van Limas @home hebben ervaring met alle soorten gevelwerken in de regio Antwerpen.

Of het nu gaat om een kleine herstelling, bepleistering of het aanbrengen van een ander soort gevelbekleding, onze experts weten er zeker raad mee.

Wij zorgen voor uw omgeving

Maak een afspraak voor al uw gevelwerken

+32(0)3 298 01 01

Waarom kiezen voor gevelwerken door Limas@home?

Dankzij jarenlange ervaring kunnen wij elke keer een voorstel doen dat perfect aansluit bij uw wensen, budget en vooral bij de stijl van uw woning. Gevelwerken dienen immers niet enkel om uw huis in Antwerpen of omgeving te beschermen tegen de elementen.

Het esthetische aspect is minstens even belangrijk omdat dit het eerste is wat men van uw huis ziet. Zo zal een gevel met baksteen een andere aanpak vergen dan een muur in natuursteen. Net zoals een woning met een landelijk of rustiek karakter anders benaderd wordt dan een modern huis.

Na een grondige analyse maken wij een offerte op maat voor het hele project. Dat gaat van voorbereidende gevelwerken tot en met de kleinste afwerkingen van uw gebouw in Antwerpen of omgeving, zoals opnieuw voegen of het herstellen van metselwerk.

Gevelwerken

De betrouwbare partner voor al uw gevelwerken.

Gevelwerken bij bedrijven

Allerlei oplossingen voor gevelwerken bij bedrijven en kantoren. 

Reken 24/7 op ons

Anderen bekeken ook


Strategisch Energiebeheer


Sanitair & Verwarming


Klimaatbeheersing – HVAC / Airco