Loodgieterij

Gebruik maken van onze diensten?

Wenst u direct een expert aan de lijn?

Klik hieronder op het telefoonnummer en geef bij verbinding de code in die bij de gewenste dienst hoort. Zo wordt u meteen geholpen door de juiste persoon!

Geen specifiek nummer of pincode vermeld? Bel direct naar ons algemene nummer +32 (0)3 298 01 01, onze medewerkers staan u direct te woord om u van dienst te zijn.

Loodgieterij

Limas @home is een expert op het gebied van loodgieterij en een betrouwbare loodgieter. Onze vakmannen staan voor u klaar op gebied van loodgieterswerk.

Bent u een nieuw project aan het overwegen?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Installatie van een badkamer of toilet, een verwarming vervangen of nieuwe radiatoren plaatsen, uw installatie haar jaarlijkse controle geven… Wij kunnen u steeds snel en correct verder helpen.

Wij zorgen voor uw omgeving

Maak een afspraak voor al uw loodgieterij

+32(0)3 298 01 01

Waarom loodgieterij van Limas@home?

Limas @home is een expert inloodgieterij.

Wij werken graag samen met u aan een bouwproject of een renovatie.

Ook in geval u gewoon iemand zoekt om een klein (of groter) ongemak te verhelpen.

Heeft u hulp nodig met uw sanitair?

Zoekt u iemand die u kan bijstaan bij een lekkage? Wilt u uw wc ontstoppen?

Een verstopping in uw afvoer of een fout in uw CV-installatie kan al snel een groot probleem worden.

Gelukkig is het voor iemand met vakkennis geen probleem om snel en doeltreffend een duurzame oplossing te geven. Laat deze problemen niet aanslepen, enkele druppels per dag zijn genoeg om schimmel of vlekken op uw parket of inbouwkasten te krijgen.

Blijf dus niet bij de pakken zitten en neem vrijblijvend contact op.

Of zocht u een nieuwe loodgieter voor uw keuken? Vaak denken we eerst aan de badkamer of het toilet, maar ook in een moderne keuken mag het sanitair niet haperen.

Een nieuwe installatie of kijken naar een probleem in uw bestaande installatie. Geen taak is te klein of te moeilijk voor onze vakmannen.

Heeft u hulp nodig met uw verwarming?

Zoekt u iemand die u kan bijstaan bij een lekkage? Wilt u uw wc ontstoppen?

Een verstopping in uw afvoer of een fout in uw CV-installatie kan al snel een groot probleem worden.

Gelukkig is het voor iemand met vakkennis geen probleem om snel en doeltreffend een duurzame oplossing te geven. Laat deze problemen niet aanslepen, enkele druppels per dag zijn genoeg om schimmel of vlekken op uw parket of inbouwkasten te krijgen.

Blijf dus niet bij de pakken zitten en neem vrijblijvend contact op

Laat uw project niet liggen. Neem snel contact met ons op om u vrijblijvend bij te staan met advies of uw vragen.

Ons uitgebreid portfolio van klanten en projecten kan als inspiratie dienen om uw openstaande vragen of zorgen om te toveren tot een prachtig totaalproject.

Een warm nest ligt ook voor u binnen handbereik dankzij de kennis en praktijk die ons ervaren team kan toevoegen aan elk type bouw- of renovatieproject.

Sanitair

Limas @home is een expert in sanitair plaatsen. Wij werken graag samen met u aan een bouwproject of een renovatie, maar ook in geval u gewoon iemand zoekt om een klein (of groter) ongemak te verhelpen.

Verwarming

Wilt u een centrale verwarming aanleggen of een CV-installatie schoonmaken? Limas @home is een expert op het gebied van verwarming.

Loodgieterij en preventie

Een oplossing voor elk ongedierteprobleem.

Loodgieterij bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Reken 24/7 op ons

Kernwaarden Group Limas

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

24/7 support & desk

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Tijdkritisch

Naast reguliere, voert Group Limas ook opdrachten uit waarbij het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Anderen bekeken ook


Strategisch Energiebeheer


Sanitair & Verwarming


Klimaatbeheersing – HVAC / Airco

Limas facilities is het aanspreekpunt wanneer het aankomt op maintenance services, project services, cleaning services en property management services.

Limas hygienics realiseert voor U een optimale en duurzame omgeving, door het leveren van professionele diensten op de domeinen gezondheid, hygiëne, ecologie en milieu.

Limas @Home levert professionele bouw, vakkundige en renovatieoplossingen.