Renovatiewerken

Gebruik maken van onze diensten?

Vraag een offerte aan

Renovatiewerken

Algemene renovatiewerken laten uitvoeren door een specialist in de regio Antwerpen zonder zorgen? Het klinkt mooi, maar kan het ook? Wel als u in zee gaat met een betrouwbaar renovatiebedrijf.

Limas @home biedt u niets minder aan: een snelle en zorgeloze verbouwing.

We staan u bij in elke stap van het project. Plan dus snel een afspraak in om uw renovatiedromen te realiseren.

Waarom uw renovatiewerken door ons laten uitvoeren?

Vanuit onze vestiging in Schelle vlakbij Antwerpen bestrijken wij een groot werkgebied voor het uitvoeren van algemene renovatiewerken. Bijgevolg zijn wij overal snel ter plaatse.

Dat vermijdt tijdverlies, waardoor wij u een bijzondere prijs-kwaliteitverhouding kunnen garanderen.

Algemene renovatiewerken zijn altijd projecten waarbij meerdere expertises en vakkennis nodig zijn. Dankzij een heldere communicatie en duidelijke afspraken kunnen wij elk project vlot uitvoeren binnen een strakke termijn.

Wat zijn onze expertises?

Als specialist in algemene renovatiewerken in de provincie Antwerpen staan wij u bij voor:

 


Waarom zou u voor Group Limas kiezen?

Wij onderscheiden ons van andere renovatiebedrijven uit Antwerpen omdat wij werkelijk alle vakmensen kunnen leveren die nodig zijn bij algemene renovatiewerken.

Van loodgieters en stukadoors tot schilders en dakwerkers. Elk van deze vakmannen beheerst de kneepjes van zijn vak. Bovendien scholen wij ons personeel regelmatig bij zodat wij u steeds kunnen informeren over de actuele trends en nieuwste technieken en materialen. Op die manier slagen wij erin om na elke renovatie een flinke meerwaarde te creëren voor uw huis.

Vraag een vrijblijvende prijsofferte aan

Heeft uw huis of appartement in de regio Antwerpen nood aan algemene renovatiewerken of bent u gewoon toe aan wat vernieuwing?

Twijfel dan niet en contacteer ons of vraag een vrijblijvende offerte. Wij helpen u uw renovatiedromen te verwezenlijken!

Renovatiewerken appartement

Wij zorgen voor uw omgeving

U hoeft niet op zoek te gaan naar diverse leveranciers want bij Group Limas heeft u één aanspreekpunt en een garantie voor permanente ondersteuning

U kunt ons ook direct bellen, 24/7 bereikbaar!

+32(0)3 298 01 01