Schilderwerken

Gebruik maken van onze diensten?

 

 

Schilderwerken

Voor schilderwerken aan uw huis rekent u op een professioneel schildersbedrijf uit Antwerpen.

De ervaren schilders van Limas @home komen graag langs voor het schilderen van uw muren, raamkozijnen, plafonds en meer.

Lees verder en ontdek onze uitgebreide service.

Wij zorgen voor uw omgeving

Maak een afspraak voor al uw schilderwerken

+32(0)3 298 01 01

Waarom kiezen voor een schilder van Limas@Home?

Als professioneel schildersbedrijf garandeert Limas @home kwaliteit en snelheid zonder zorgen. Onze vakmensen leveren vakwerk tot in de puntjes.

Schilderen hoeft u niet altijd zelf te doen. Ook voor een interessante prijs staan er al vakmensen voor u klaar. Limas @home biedt schilderwerken aan een hoge kwaliteit en een snelle service.

Wilt u het hele huis laten aanpakken, slechts één kamer, de traphal of tuinmuur? Wij zijn het geschikte schildersbedrijf voor u in Antwerpen en omgeving.

Kort op de bal

Heeft u eenmaal beslist om uw omgeving te laten schilderen door professionals? Dan wilt u ook dat het vooruit gaat. Daarom spelen wij graag kort op de bal.

Is de knoop doorgehakt, dan doen we al het nodige om de werken binnen de kortst mogelijke termijn uit te voeren.

Een professionele schilder van ons schildersbedrijf uit Antwerpen klaart de klus snel en garandeert een prachtig resultaat.

Binnen & buiten

Een afgeleefde voorgevel? Wij maken er in geen tijd een nieuwe van. Is uw thuisbureau aan opfrissing toe?

Laat dat maar aan ons schildersbedrijf uit Antwerpen over. Keuken, badkamer, slaapkamer of alles in één keer? Begin alvast te dromen, wij zorgen voor de rest.

100% zonder zorgen

Een verouderde badkamer, de kleuren in de kinderkamer beu of heeft het toilet een nieuwe verflaag nodig? Onze vakmannen staan voor u klaar.

Maakt u zich geen zorgen over uw meubels en interieur. U trekt de deur dicht en stapt nadien binnen in een nagelnieuw interieur.

Snel & professioneel

Zelfs de kleinste job is vooraf tot in de puntjes gepland. Daarom maken we ons sterk dat we elke klus ruim binnen de gestelde termijn en budget klaren.

Toch wat extra schrijnwerk, elektriciteitsperikelen of pleisterwerk? Wij lossen het onmiddellijk voor u op, met eigen vakmensen. Professioneel en betaalbaar.

Kwaliteitsgarantie

Voor schilderwerken geldt er een wettelijke garantie van 10 jaar.

Doen er zich in die tijd problemen voor, dan lossen we dit meteen op. Op ons schildersbedrijf uit Antwerpen kunt u rekenen.

Schilderwerken en preventie

Een oplossing voor elk ongedierteprobleem.

Schilderwerken bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Reken 24/7 op ons

Kernwaarden Group Limas

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

24/7 support & desk

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Tijdkritisch

Naast reguliere, voert Group Limas ook opdrachten uit waarbij het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Anderen bekeken ook


Strategisch Energiebeheer


Sanitair & Verwarming


Klimaatbeheersing – HVAC / Airco