Skip to content

Bouwbedrijf Antwerpen

BOUWBEDRIJF ANTWERPEN

Een bouwbedrijf in de regio Antwerpen dat uw project van A tot Z realiseert, dat is Group Limas. Wij zijn uw partner voor onder meer dakwerken, renovatiewerken, gevelwerken en schilderwerken. We zorgen altijd voor een service aangepast aan uw wensen. Ontdek snel de mogelijkheden.

Klanten in 4 landen gingen u voor
99

Bouwbedrijf in de regio Antwerpen met diverse experts

Als bouwbedrijf, in de regio Antwerpen, bieden we een uitgebreide dienstverlening aan. Er staan diverse experts in verschillende vakgebieden voor u klaar om u de beste oplossing te bieden. Daarbij scholen onze medewerkers zich regelmatig bij, zodat ze uw project kunnen uitvoeren met de modernste technieken. Als u bij ons bouwbedrijf in de regio Antwerpen een project laat uitvoeren met diverse werkzaamheden zorgen we er altijd voor dat u maar één aanspreekpunt nodig heeft. Bovendien bent u er bij ons zeker van dat alles gebeurt binnen de afgesproken termijn en budget.

BOUWBEDRIJF ANTWERPEN

Ontdek onze persoonlijke service

Wanneer u ons bouwbedrijf uit de omgeving van Antwerpen inschakelt, geniet u van een persoonlijke aanpak. We zorgen altijd voor een oplossing op maat. Heeft u een project met een strakke deadline? Ook dan staan wij voor u klaar. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in tijdkritische opdrachten. Wilt u graag meer weten over onze dienstverlening of u wilt ons inschakelen voor uw renovatieproject? Neem dan gerust contact met ons op via het telefoonnummer +32(0)3 298 01 01

Offerte aanvragen?

Vul hier alle velden in, wij contacteren u zo spoedig mogelijk en bezorgen u onze offerte