Gebruik maken van onze diensten?

Neem contact met ons op

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk . Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

24/7 support & services

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Tijdkritisch en vakkundig

Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen. Daarbij houden ze elke keer rekening met de nieuwste methodieken en huidige regelgevingen.

 

Bouwbedrijf Antwerpen

Een bouwbedrijf in de regio Antwerpen dat uw project van A tot Z realiseert, dat is Limas @ home. Wij zijn uw partner voor onder meer dakwerken, renovatiewerken, gevelwerken en schilderwerken. We zorgen altijd voor een service aangepast aan uw wensen. Ontdek snel de mogelijkheden.

Bouwbedrijf in de regio Antwerpen met diverse experts

Als bouwbedrijf, in de regio Antwerpen, bieden we een uitgebreide dienstverlening aan. Er staan diverse experts in verschillende vakgebieden voor u klaar om u de beste oplossing te bieden. Daarbij scholen onze medewerkers zich regelmatig bij, zodat ze uw project kunnen uitvoeren met de modernste technieken. Als u bij ons bouwbedrijf in de regio Antwerpen een project laat uitvoeren met diverse werkzaamheden zorgen we er altijd voor dat u maar één aanspreekpunt nodig heeft. Bovendien bent u er bij ons zeker van dat alles gebeurt binnen de afgesproken termijn en budget.

Ontdek onze persoonlijke service

Wanneer u ons bouwbedrijf uit de omgeving van Antwerpen inschakelt, geniet u van een persoonlijke aanpak. We zorgen altijd voor een oplossing op maat. Heeft u een project met een strakke deadline? Ook dan staan wij voor u klaar. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in tijdkritische opdrachten. Wilt u graag meer weten over onze dienstverlening of u wilt ons inschakelen voor uw renovatieproject? Neem dan gerust contact met ons op via het telefoonnummer +32(0)3 298 01 01.

Wij zorgen volledig voor uw omgeving.

U hoeft niet op zoek te gaan naar diverse leveranciers want bij Group Limas heeft u één aanspreekpunt en een garantie voor permanente ondersteuning.