Gebruik maken van onze diensten?

Neem contact met ons op

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk . Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

24/7 support & services

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Tijdkritisch en vakkundig

Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen. Daarbij houden ze elke keer rekening met de nieuwste methodieken en huidige regelgevingen.

 

Dak renoveren

Uw dak laten renoveren laat u over aan een specialist met de nodige kennis van de laatste technieken. Heeft u een plat dak, een leien dak of EPDM? Waaruit uw dak ook vervaardigd is, voor dakrenovatie in de regio Antwerpen gaat u naar Limas @ home.

Uw dak renoveren biedt u heel wat voordelen

Een goed dak is essentieel. Het is namelijk de beschutting van uw woning. Daarom wordt bij een renovatie vaak het dak onderhanden genomen. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in lekdetectie. Door middel van de nieuwste technologie vinden wij de kritieke punten van uw dak en bieden we een passende oplossing aan. Dankzij uw dakrenovatie in de provincie Antwerpen lost u een eventueel vochtprobleem op en bespaart u op uw energiefactuur.

Transparante communicatie

Het renoveren van uw dak vraagt om duidelijke afspraken en transparantie communicatie. Daarom bieden we tijdens de werkzaamheden u altijd een duidelijk aanspreekpunt aan voor al uw vragen. Daarbij zorgen we ervoor dat uw dakrenovatie in de regio Antwerpen uitgevoerd wordt binnen de afgesproken termijnen en het afgesproken budget.


Ook beschikbaar voor dringende opdrachten

Heeft u brand- of stormschade? Ook dan kunt u op ons rekenen om uw dak te laten renoveren. We zijn dagelijks bereikbaar voor dringende interventies. Ook binnen een strakke deadline leveren wij topkwaliteit. Heeft u vragen over de prijzen of de mogelijkheden binnen uw budget? Dan bekijken wij graag met u alle mogelijkheden voor uw dakrenovatie in de regio Antwerpen en maken we een gepersonaliseerd voorstel. U zult versteld staan van onze scherpe prijzen. Wilt u graag meer informatie? Bel dan gerust naar +32(0)3 298 01 01.

Wij zorgen volledig voor uw omgeving.

U hoeft niet op zoek te gaan naar diverse leveranciers want bij Group Limas heeft u één aanspreekpunt en een garantie voor permanente ondersteuning.