Dak renoveren

Gebruik maken van onze diensten?

Vraag een offerte aan

Uw dak laten renoveren laat u over aan een specialist met de nodige kennis van de laatste technieken. Heeft u een plat dak, een leien dak of EPDM? Waaruit uw dak ook vervaardigd is, voor dakrenovatie in de regio Antwerpen gaat u naar Group Limas.

Uw dak renoveren biedt u heel wat voordelen

Een goed dak is essentieel. Het is namelijk de beschutting van uw woning. Daarom wordt bij een renovatie vaak het dak onderhanden genomen. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in lekdetectie. Door middel van de nieuwste technologie vinden wij de kritieke punten van uw dak en bieden we een passende oplossing aan. Dankzij uw dakrenovatie in de provincie Antwerpen lost u een eventueel vochtprobleem op en bespaart u op uw energiefactuur.

Transparante communicatie

Het renoveren van uw dak vraagt om duidelijke afspraken en transparantie communicatie. Daarom bieden we tijdens de werkzaamheden u altijd een duidelijk aanspreekpunt aan voor al uw vragen. Daarbij zorgen we ervoor dat uw dakrenovatie in de regio Antwerpen uitgevoerd wordt binnen de afgesproken termijnen en het afgesproken budget.


Ook beschikbaar voor dringende opdrachten

Heeft u brand- of stormschade? Ook dan kunt u op ons rekenen om uw dak te laten renoveren. We zijn dagelijks bereikbaar voor dringende interventies. Ook binnen een strakke deadline leveren wij topkwaliteit. Heeft u vragen over de prijzen of de mogelijkheden binnen uw budget? Dan bekijken wij graag met u alle mogelijkheden voor uw dakrenovatie in de regio Antwerpen en maken we een gepersonaliseerd voorstel. U zult versteld staan van onze scherpe prijzen. Wilt u graag meer informatie? Bel dan gerust naar +32(0)3 298 01 01.

Wij zorgen voor uw omgeving

U hoeft niet op zoek te gaan naar diverse leveranciers want bij Group Limas heeft u één aanspreekpunt en een garantie voor permanente ondersteuning

U kunt ons ook direct bellen, 24/7 bereikbaar!

+32(0)3 298 01 01