Skip to content

Elektrische installaties

Elektrische installaties

Nieuwbouw- en renovatieprojecten binnen bedrijfsomgevingen en residentiële omgevingen. Limas energetics ondersteunt u bij zowel installatie, aanpassingen, herstellingen en 24/7 depannage. Onze experten helpen u verder, indien gewenst, op diverse energetische domeinen, BENoveren en duurzaamheid.

Wij zorgen voor uw omgeving

Maak een afspraak voor al uw ongediertebestrijding

+32(0)3 298 01 01

Nieuwbouw en renovatie van projecten binnen diverse sectoren

Elektrische installaties

Wij ontzorgen U met onze expertise door U te  adviseren,  en het installeren tot en met onderhoud voor U te verzorgen en dit 24/7.

Elektrische installaties

Totaaloplossingen voor elektrische installaties.

Elektrische installaties bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

REKEN 24/7 OP ONS

Verlichting

Advies, studie en installatie van de ideale verlichting voor leef-, werk- en commerciële omgeving. Lichtstudies worden niet louter bepaald door 2D-modellen en/of via statische berekeningen uitgevoerd aan de hand van traditionele lichtprogramma’s, maar zijn er op gericht om de juiste ‘beleving’ te genereren. 

Een lichtconcept/studie wordt daarbij opgesteld in relatie met de omgeving, het product en de invloeden van internee en exterieure factoren. 

Human centric’: de mens staat centraal. De kleur, richting, verspreiding en positie van de lichtbron zijn de elementen van een verlichtingsbron, om ‘het te beleven’ te realiseren, wat wordt ervaren als ‘comfort’.

Product centric’: stimuleren van economische waarde door de invloed van licht op product, de presentatie-omgeving en naar (potentiële) klanten in functie van de ‘klantbeleving’. Deze toepassing strekt zich zowel naar dienstverlenende als productsectoren.

Relighting’ : de bestaande verlichtingssystemen worden vernieuwd en/of aangepast tot de hedendaagse normen en uw wensen.

De meest hoogwaardige LED-armaturen met 145lm/watt en meer worden met de juiste prijs-kwaliteit aangeboden om tot een korte en efficiënte ROI (Return on Investment) te komen.

Op maat worden ook leasing-formules uitgewerkt waarbij de besparingen worden geherinvesteerd en dat om de investeringskosten te beperken en/of zelfs geheel te vermijden.

 

Anderen bekeken ook

Limas energetics_nieuw groen_grijs

STRATEGISCH ENERGIEBEHEER

Limas energetics_nieuw groen_grijs

SANITAIR & VERWARMING

Limas energetics_nieuw groen_grijs

KLIMAATBEHEERSING – HVAC / AIRCO

Offerte aanvragen?

Vul hier alle velden in, wij contacteren u zo spoedig mogelijk en bezorgen u onze offerte