Field services & servicedesk

Gebruik maken van onze diensten?

Field services & Servicedesk

Onze specialisten komen ter plaatse voor reparaties en onderhoud van technische installaties en computernetwerken. Zo garanderen we dat de apparatuur steeds up-to-date is en in staat is om op maximaal niveau te functioneren.

Wij zorgen voor uw technische installaties

Maak een afspraak voor de installatie, onderhoud of reparatie van uw technisch apparatuur.

+32(0)3 298 01 01

Welke engineering field service leveren we aan?

Ondersteuning aan leveranciers van nuts-, telecom- en mobiliteitsvoorzieningen die in- en/of externe ondersteunde diensten aanbieden aan hun klanten en infrastructuur omtrent de installatie, onderhoud en mogelijke herstellingen.
Ondersteuning van licht- en elektronicafabrikanten in het optimaal plaatsen van hun producten bij hun eindklanten en/of in de vorm van technische interventies.
Private label ondersteuning van organisaties voor onderhoud en herstelling op maat van de klant.

Field service & Servicedesk

Een oplossing voor elk technisch probleem.

Field service en servicedesk bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Reken 24/7 op ons

Kernwaarden Group Limas

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

24/7 support & desk

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Tijdkritisch

Naast reguliere, voert Group Limas ook opdrachten uit waarbij het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Anderen bekeken ook


Strategisch Energiebeheer


Elektrische installaties


Klimaatbeheersing – HVAC / Airco