Skip to content

Klimaatbeheersing – HVAC – AIRCO

Klimaatbeheersing – HVAC – AIRCO

Onze experten staan u graag bij om uw omgeving zo aangenaam en gezond mogelijk te maken.

Te allen tijde houden wij rekening met de optimale verhouding tussen comfort, kost, esthetiek  en duurzaamheid.

Indien U airco, centrale verwarming, ventilatie wenst te installeren dan zorgen wij  graag voor advies tot uitvoering.  Airco wordt heden niet alleen meer gebruikt als verkoeling, maar tevens als klimaatregeling en bovendien kan uw airco ook de lucht reguleren, zorgen voor een constante luchtstroom welke gezuiverd kan worden door middel van een filtersysteem. De keuze en mogelijkheden in airconditioning, centrale verwarming en ventilatie zijn immers zeer uitgebreid en gaan van budgetvriendelijke oplossingen tot het neusje van de zalm op vlak van design, geluid en rendement.

Wij ontzorgen U met onze expertise door U te adviseren, en het installeren tot en met onderhoud voor U te verzorgen en dit 24/7.

Wij zorgen voor uw omgeving

Maak een afspraak voor al uw ongediertebestrijding

+32(0)3 298 01 01

Wat houdt klimaatbeheersing in?

Wanneer u denkt aan een klimaat, denkt u al gauw aan de temperatuur. Een prettige temperatuur is natuurlijk voor elk persoon anders. Het is dan fijn om deze temperatuur zelf te kunnen controleren.

De temperatuur kan beheerst worden door bijvoorbeeld voerverwarming of een radiator. Hierbij wordt er water verwarmd die vervolgens de leidingen wordt rondgepompt. Een andere manier om de temperatuur te verwarmen is via de lucht. Hiervoor zijn bepaalde units nodig die de verwarmde lucht vervolgens in de ruimte blazen. Een leuk voorbeeld hiervan is een plafondunit. De genoemde opties kunnen naast het verwarmen van de ruimte, de ruimte ook verkoelen

Klimaatbeheersing - HVAC - AIRCO

De oplossing voor uw klimaat

Klimaatbeheersing bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

REKEN 24/7 OP ONS

HVAC

HVAC is een Engelse afkorting die staat voor heating, ventilation en airconditioning. Door middel van een HVAC-installatie kan het klimaat binnen een gebouw geregeld worden. Zoals de Engelse woorden al zeggen kan een HVAC-installatie de warmte, ventilatie en de airconditioning regelen.

AIRCO

Een airconditioning of airco koelt of verwarmt de lucht in een ruimte. Verder zorgt het ook voor het ontvochtigen en het filteren van de lucht. Dit samen zorgt voor een comfortabel binnenklimaat. Tegenwoordig is een airconditioning zo zuinig, dat het een alternatief voor de Cv-installatie is. Een airconditioning kan voor veel verschillende doelen worden gebruikt, zoals een slaapkamer, een winkel of een compleet ziekenhuis. Bij Limas group zijn we thuis in alle expertises op het gebied van klimaatbeheersing en kunnen we voor elke toepassing vrijblijvend een oplossing op maat ontwerpen. 

Anderen bekeken ook

Limas energetics_nieuw groen_grijs

STRATEGISCH ENERGIEBEHEER

Limas energetics_nieuw groen_grijs

SANITAIR & VERWARMING

Limas energetics_nieuw groen_grijs

KLIMAATBEHEERSING – HVAC / AIRCO

Offerte aanvragen?

Vul hier alle velden in, wij contacteren u zo spoedig mogelijk en bezorgen u onze offerte