Skip to content

Dieptereiniging

Wat is een dieptereiniging?

Een dieptereiniging in uw keuken of van uw sanitair zorgt voor een efficiënte en diepgaande reiniging van alle installaties binnen uw bedrijf. Zo zorgen we ervoor dat uw installaties weer schoon zijn en goed functioneren. Neem dus snel contact op met Group Limas voor een snelle en efficiënte oplossing.

Wij zorgen voor uw omgeving

Maak een afspraak voor al uw ongediertebestrijding

+32(0)3 298 01 01

Onze medewerkers helpen u met een dieptereiniging voor uw keuken of sanitair

Een dieptereiniging kan door onze medewerkers op verschillende plaatsen worden uitgevoerd. Denk hierbij aan:

Dieptereiniging

Een oplossing voor elk probleem.

Dieptereiniging bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Waarom is het nodig om een dieptereiniging te doen?

Een dieptereiniging van uw keuken of sanitair biedt heel wat voordelen. Denk hierbij aan:

Bel voor al uw vragen

Onze experts staan graag voor u klaar voor een antwoord op al de hygiënische vragen binnen uw bedrijf. We zorgen voor de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen. We staan 365 dagen per jaar en 24 uur op 24 voor u klaar. Zo kunnen we ook de meest tijdkritische opdrachten uitvoeren. Wilt u graag een dieptereiniging van uw keuken of sanitair? We helpen u graag verder als u belt naar +32(0)3 298 01 01.

REKEN 24/7 OP ONS

Kernwaarden Group Limas

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

24/7 support & desk

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

Tijdkritisch

Naast reguliere, voert Group Limas ook opdrachten uit waarbij het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Anderen bekeken ook

Limas hygienics_nieuw groen_grijs

SCHIMMELBESTRIJDING

Limas hygienics_nieuw groen_grijs

DIEPTEREINIGING

Limas hygienics_nieuw groen_grijs

ONTSMETTINGSWERKEN