Skip to content

Glaswas

Wat houdt glasonderhoud in?

Onze Cleaning Service komt, na afspraak, op regelmatige basis uw ramen en glazen wanden poetsen en onderhouden. Bovendien kan u ook voor de reiniging van uw zonnepanelen op ons beroep doen.

Waarom glasonderhoud laten doen?

De ruiten in uw bedrijf zijn uw blik op de wereld of de eerste glimp die uw klanten ervan opvangen. Uitzonderlijk jammer dus als uw ramen niet proper zijn of glanzen. Ook glazen wanden in het interieur van uw firma hebben nood aan een tijdige poetsbeurt.

Regelmatig onderhoud van uw glas is niet enkel belangrijk om een schone indruk na te laten bij uw bezoekers en werknemers. Om de levensduur van het glas te verlengen heeft het af en toe onderhoud nodig.

Wij zorgen voor uw omgeving

Maak een afspraak voor al uw ongediertebestrijding

+32(0)3 298 01 01

Support & services

Een oplossing voor elk probleem.

Support & services bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

REKEN 24/7 OP ONS

Kernwaarden Group Limas

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

24/7 support & desk

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

Tijdkritisch

Naast reguliere, voert Group Limas ook opdrachten uit waarbij het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Anderen bekeken ook

Limas hygienics_nieuw groen_grijs

SCHIMMELBESTRIJDING

Limas hygienics_nieuw groen_grijs

DIEPTEREINIGING

Limas hygienics_nieuw groen_grijs

ONTSMETTINGSWERKEN

Offerte aanvragen?

Vul hier alle velden in, wij contacteren u zo spoedig mogelijk en bezorgen u onze offerte