Industrieel onderhoud

Gebruik maken van onze diensten?

Wat houdt industrieel onderhoud in?

Een regelmatig industrieel onderhoud is noodzakelijk om uw bedrijf en machinepark op volle kracht te laten draaien. Reken daarom op een expert in onderhoud voor bedrijven. Ontdek de uitstekende dienstverlening en expertise van Group Limas en neem snel contact met ons op.

Wat houdt een industrieel onderhoud onderhoud in?

Het onderhoud en de reiniging van uw industriële installaties is een essentiële taak om de efficiëntie, productiviteit en levensduur van uw firma op peil te houden. Uw machinepark en productieomgeving zijn de kern van uw bedrijf en verdienen het daarom om op regelmatige tijdstippen te worden gereinigd. Een industrieel onderhoud van Group Limas zorgt dat u ongestoord kunt verder werken zonder zich zorgen te maken over uw productieomgeving of machinepark. Onze experten zorgen immers voor een nette omgeving. Dit maakt het voor iedereen aangenamer en veiliger om te werken. Op deze manier verhoogt u de productiviteit van uw personeel, maar verlengt u ook de levensduur van uw machines.


Welke diensten bieden we u aan?

Naast het ontvetten en reinigen van uw werkomgeving, kan u bij ons ook dienst doen op:

  • Reinigen van daken, luifels en panelen
  • Opkuisen van magazijnen en terreinen
  • Verwijderen van graffiti
  • Opkuisen van brand- en waterschade
  • Ontstoffingswerken

Ontdek onze dienstverlening

Wilt u ook een industrieel onderhoud laten uitvoeren in uw bedrijf? Onze experts komen graag ter plaatse om te zorgen voor een nette werkomgeving. Vraag snel een offerte aan en ontdek onze overige diensten voor bedrijven. We bezorgen u graag een passend voorstel binnen uw budget. Onze professionals staan 24/7 voor u klaar.

Reken 24/7 op ons

Kernwaarden Group Limas

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

24/7 support & desk

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Tijdkritisch

Naast reguliere, voert Group Limas ook opdrachten uit waarbij het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Anderen bekeken ook


schoonmaak


technische diensten


totaalprojecten