Skip to content

Industrieel onderhoud

Wat houdt industrieel onderhoud in?

Een regelmatig industrieel onderhoud is noodzakelijk om uw bedrijf en machinepark op volle kracht te laten draaien. Reken daarom op een expert in onderhoud voor bedrijven. Ontdek de uitstekende dienstverlening en expertise van Group Limas en neem snel contact met ons op.

Wat houdt een industrieel onderhoud onderhoud in?

Het onderhoud en de reiniging van uw industriële installaties is een essentiële taak om de efficiëntie, productiviteit en levensduur van uw firma op peil te houden. Uw machinepark en productieomgeving zijn de kern van uw bedrijf en verdienen het daarom om op regelmatige tijdstippen te worden gereinigd. Een industrieel onderhoud van Group Limas zorgt dat u ongestoord kunt verder werken zonder zich zorgen te maken over uw productieomgeving of machinepark. Onze experten zorgen immers voor een nette omgeving. Dit maakt het voor iedereen aangenamer en veiliger om te werken. Op deze manier verhoogt u de productiviteit van uw personeel, maar verlengt u ook de levensduur van uw machines.

Wij zorgen voor uw omgeving

Maak een afspraak voor al uw ongediertebestrijding

+32(0)3 298 01 01

Welke diensten bieden we u aan?

Naast het ontvetten en reinigen van uw werkomgeving, kan u bij ons ook dienst doen op:

Ontdek onze dienstverlening

Wilt u ook een industrieel onderhoud laten uitvoeren in uw bedrijf? Onze experts komen graag ter plaatse om te zorgen voor een nette werkomgeving. Vraag snel een offerte aan en ontdek onze overige diensten voor bedrijven. We bezorgen u graag een passend voorstel binnen uw budget. Onze professionals staan 24/7 voor u klaar.

Dieptereiniging

Een oplossing voor elk hardnekking probleem.

Dieptereiniging bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Offerte aanvragen?

Vul hier alle velden in, wij contacteren u zo spoedig mogelijk en bezorgen u onze offerte