Skip to content

Schoonmaak service

Waarom is schoonmaak van uw bedrijf belangrijk?

Een nette en opgeruimde werkomgeving is niet alleen aangenaam voor u en uw werknemers, maar bovendien geeft het ook uw klanten een positieve indruk van uw zaak. Group Limas is dé partner voor de periodieke schoonmaak van uw administratieve of commerciële ruimtes. Van eenmanszaken tot kantoren van multinationals, steeds zorgt ons Cleaning Services-team voor een complete oplossing om uw zaak in perfecte staat te houden.

Wij zorgen voor uw omgeving

Maak een afspraak voor al uw ongediertebestrijding

+32(0)3 298 01 01

Welke schoonmaakdiensten bieden we u aan?

In samenspraak met u stellen we een planning op die het best bij de noden van uw bedrijf past. Daarbij houden we rekening met de frequentie en omvang van de schoonmaakopdrachten. Wil u maandelijks de vloeren laten poetsen of wekelijks uw hele kantoor van top tot teen onder handen laten nemen? Ons team is flexibel en houdt steeds rekening met uw wensen.

Ook het reinigen van tapijten behoort tot het takenpakket van onze schoonmakers. Er wordt gekeken naar het soort tapijt en aan de hand daarvan wordt dan de juiste reinigingsmethode geselecteerd.

Support & services

Een oplossing voor elk probleem.

Support & services bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

REKEN 24/7 OP ONS

Kernwaarden Group Limas

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

24/7 support & desk

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

Tijdkritisch

Naast reguliere, voert Group Limas ook opdrachten uit waarbij het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Anderen bekeken ook

Limas hygienics_nieuw groen_grijs

SCHIMMELBESTRIJDING

Limas hygienics_nieuw groen_grijs

DIEPTEREINIGING

Limas hygienics_nieuw groen_grijs

ONTSMETTINGSWERKEN

Offerte aanvragen?

Vul hier alle velden in, wij contacteren u zo spoedig mogelijk en bezorgen u onze offerte