Skip to content

Technische diensten

Wat doet onze technische dienst voor u?

Onze technische dienst volgt alles op wat te maken heeft met het herstel, de vernieuwing en het onderhoud van uw gebouwen en terreinen. Onze medewerkers zorgen er dus voor dat alle nodige werkzaamheden in uw gebouw en terreinen worden uitgevoerd. Dit steeds met de vereiste deskundigheid en oog voor detail.

Onze medewerkers staan 24/7 klaar om u te helpen bij urgenties. Dankzij die flexibele service hoeft u zich geen zorgen te maken.

Wij zorgen voor uw omgeving

Maak een afspraak voor al uw ongediertebestrijding

+32(0)3 298 01 01

Welke diensten bieden we nog aan?

Naast onze technische dienst kan u ook beroep doen op onze servicedesk om u te laten ondersteunen op vlak van allerhande technische vragen, status van een opdracht of het totaalbeheer van hun opdrachten gestoeld op de overeengekomen SLA’s.

Gezien de ruime expertise binnen onze diverse professionele oplossingen kunnen we u ten allen tijde ondersteunen. Onze eerste lijn medewerkers kennen meestal de oplossing voor de vaak voorkomende problemen voor de minder courante vragen kan u zich informeren bij onze experten. Onze desk zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken en u kan focussen op uw core business.

Een greep uit onze diensten?

Onze supportmedewerkers proberen u steeds zo snel en efficiënt mogelijk verder te helpen met uw vragen of problemen.

Onze supportmedewerkers proberen u steeds zo snel en efficiënt mogelijk verder te helpen met uw vragen of problemen.

REKEN 24/7 OP ONS

Kernwaarden Group Limas

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

24/7 support & desk

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

Tijdkritisch

Naast reguliere, voert Group Limas ook opdrachten uit waarbij het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Anderen bekeken ook

Limas facilities_nieuw groen_grijs

SCHOONMAAK

Limas facilities_nieuw groen_grijs

TECHNISCHE DIENSTEN

Limas facilities_nieuw groen_grijs

TOTAALPROJECTEN

Offerte aanvragen?

Vul hier alle velden in, wij contacteren u zo spoedig mogelijk en bezorgen u onze offerte