Technische diensten

Gebruik maken van onze diensten?

Wat doet onze technische dienst voor u?

Onze technische dienst volgt alles op wat te maken heeft met het herstel, de vernieuwing en het onderhoud van uw gebouwen en terreinen. Onze medewerkers zorgen er dus voor dat alle nodige werkzaamheden in uw gebouw en terreinen worden uitgevoerd. Dit steeds met de vereiste deskundigheid en oog voor detail.

Onze medewerkers staan 24/7 klaar om u te helpen bij urgenties. Dankzij die flexibele service hoeft u zich geen zorgen te maken.

Welke diensten bieden we nog aan?

Naast onze technische dienst kan u ook beroep doen op onze servicedesk om u te laten ondersteunen op vlak van allerhande technische vragen, status van een opdracht of het totaalbeheer van hun opdrachten gestoeld op de overeengekomen SLA’s.

Gezien de ruime expertise binnen onze diverse professionele oplossingen kunnen we u ten allen tijde ondersteunen. Onze eerste lijn medewerkers kennen meestal de oplossing voor de vaak voorkomende problemen voor de minder courante vragen kan u zich informeren bij onze experten. Onze desk zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken en u kan focussen op uw core business.


Een greep uit onze diensten?

Onze supportmedewerkers proberen u steeds zo snel en efficiënt mogelijk verder te helpen met uw vragen of problemen.

Technical support

ORDER SUPPORT & STATUS

3RD PARTY SUPPORT

REQUEST FULFILMENT

GENERAL ORDER AND REQUEST MANAGEMENT

Reken 24/7 op ons

Anderen bekeken ook


schoonmaak


technische diensten


totaalprojecten