Skip to content

Schrijnwerken

SCHRIJNWERKEN

Voor maatwerk aan uw huis rekent u op een professionele schrijnwerker uit Antwerpen. De ervaren schrijn- werkers van Limas facilities komen graag langs voor het op maat afwerken van uw kasten, keuken, deuren, gordijnkasten en zoveel meer.

Wij zorgen voor uw omgeving

Maak een afspraak voor al uw ongediertebestrijding

+32(0)3 298 01 01

Waarom kiezen voor Limas facilities bij schrijnwerken?

Als professioneel schrijnwerkersbedrijf garandeert Limas facilities kwaliteit en snelheid zonder zorgen. Onze vakmensen leveren vakwerk tot in de puntjes. Een keuken plaatsen, nieuwe kastdeurtjes of tafel op maat hoeft u niet altijd zelf te doen. Ook voor een interessante prijs staan er al vakmensen voor u klaar. Limas facili- ties biedt schrijnwerken aan een hoge kwaliteit en een snelle service. Eveneens voor urgente zaken zoals een inbraak waar uw eikenhouten voordeur is beschadigd of uw houten ramen zijn geraakt staan onze vakmen- sen voor u klaar.

REKEN 24/7 OP ONS

Kernwaarden Group Limas

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

24/7 support & desk

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

Tijdkritisch

Naast reguliere, voert Group Limas ook opdrachten uit waarbij het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Anderen bekeken ook

Limas hygienics_nieuw groen_grijs

SCHIMMELBESTRIJDING

Limas hygienics_nieuw groen_grijs

DIEPTEREINIGING

Limas hygienics_nieuw groen_grijs

ONTSMETTINGSWERKEN

Offerte aanvragen?

Vul hier alle velden in, wij contacteren u zo spoedig mogelijk en bezorgen u onze offerte