Skip to content

Bouw

Bouw

Wilt u een uitbreiding aan uw huis laten doen of zou u graag een poolhouse laten zetten? In samenwerking met één van onze entiteiten, Limas facilities, kunnen wij u een uitgebreid pakket aan ervaren vakmensen aan- bieden. Geen project is te klein voor ons. Onze medewerkers helpen u graag met het uitvoeren van de nodige werkzaamheden.

Wij zorgen voor uw omgeving

Maak een afspraak voor al uw ongediertebestrijding

+32(0)3 298 01 01

Waarom kiezen voor Limas facilities bij uw bouwproject?

Vanuit onze Group kunnen wij de nodige ervaren vakmensen aanleveren die u uw zorgen kunnen ontnemen. Door een samenwerking met Limas facilities kunnen wij uw bouwstress verminderen. Van metselwerk naar dakwerken of gevelwerken. Onze projectcoördinators en medewerkers kunnen uw volledige bouwproject opvolgen.

REKEN 24/7 OP ONS

Kernwaarden Group Limas

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

24/7 support & desk

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

Tijdkritisch

Naast reguliere, voert Group Limas ook opdrachten uit waarbij het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Anderen bekeken ook

Limas hygienics_nieuw groen_grijs

SCHIMMELBESTRIJDING

Limas hygienics_nieuw groen_grijs

DIEPTEREINIGING

Limas hygienics_nieuw groen_grijs

ONTSMETTINGSWERKEN

Offerte aanvragen?

Vul hier alle velden in, wij contacteren u zo spoedig mogelijk en bezorgen u onze offerte