Projectcoördinatie

Gebruik maken van onze diensten?

Waarom is projectcoördinatie handig?

De grote valkuil bij veel renovatiewerken is de coördinatie van verschillende werkzaamheden en partners, vaak binnen een beperkte ruimte of tijdsbestek. Het coördinatieteam van Project Services behoudt steeds het overzicht voor u en stuurt onze verschillende werknemers gericht en efficiënt aan.

Onze Project Services-afdeling is bovendien VCA-gecertifieerd. Dat wil zeggen dat onze werknemers bij het uitvoeren van hun diensten steeds rekening houden met veiligheid, gezondheid en milieu.

Wat zijn de voordelen van projectcoördinatie?

Er zijn heel wat voordelen aan projectcoördinatie:

  • Het hele bouwproces wordt vanuit 1 centraal aanspreekpunt bekeken.
  • De focus blijft op uw bedrijfsactiviteiten en ligt niet op de renovatiewerken.
  • De bouwstress blijft tot een minimum beperkt.

Reken 24/7 op ons

Kernwaarden Group Limas

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

24/7 support & desk

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Tijdkritisch

Naast reguliere, voert Group Limas ook opdrachten uit waarbij het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Anderen bekeken ook


schoonmaak


technische diensten


totaalprojecten