Renovaties

Gebruik maken van onze diensten?

Waarom is het belangrijk te renoveren?

Een frequent onderhoud van uw bedrijfsomgeving kan wonderen doen voor uw gebouwen en materiaal. Na verloop van tijd kan het echter onvermijdelijk worden dat er hier en daar structurele aanpassingen moeten gebeuren. Of misschien bent u na al die jaren uitgekeken op uw interieur en is het dringend tijd voor vernieuwing?

Onder Project Services bundelt Group Limas alle diensten die betrekking hebben tot renovatiewerken. U kan bij ons terecht voor het uitvoeren van individuele werkzaamheden of voor de coördinatie en uitvoering van een volledige herinrichting.

Welke renovaties voeren we voor u uit?

Gyproc, systeemplafonds en wanden

Deel op eenvoudige wijze uw werkruimtes opnieuw in door het gebruik van Gyproc wanden of zorg ervoor dat uw oude, versleten muren een facelift krijgen zodat ze weer jaren mee kunnen. Het plaatsen van een systeemplafond laat u toe om dezelfde verbetering uit te voeren aan uw plafonds.

De voordelen van deze systemen zijn dat ze snel en eenvoudig te installeren zijn. Zo kan u op efficiënte wijze uw interieur een volledig nieuwe look geven. De door ons gebruikte materialen zijn bovendien geluidsisolerend, brandveilig en duurzaam.

Sanitaire werken

Of u een nieuwe sanitaire installatie wilt aanleggen of uw huidige installatie wilt laten herstellen, Group Limas heeft voor u de nodige ervaring en kennis in huis. We plaatsen leidingen en installaties in kantoorgebouwen, bedrijfshallen of volledige gebouwen. Kies voor een veilige en complete oplossing door te kiezen voor de expertise van ons Project Services-team.

Schilderwerken

Na vele jaren bent u uitgekeken op uw interieur of u heeft net verbouwingen achter de rug en wilt u het geheel opfrissen met een frisse verflaag? Onze medewerkers zorgen voor een professionele voorbereiding van het grondvlak. Daardoor kunnen ze efficiënt een perfect resultaat afleveren. Bovendien zorgen ze ervoor dat alles proper afgewerkt en achtergelaten wordt.

Schrijnwerken

Zowel voor kleine herstelling aan ramen en deuren of voor volledig nieuw maatwerk bent u ook bij Group Limas aan het juiste adres. Onze specialisten bespreken eerst met u de specifieke noden van het project en gaan daarna aan de slag om uw wensen te helpen verwezenlijken.

Reken 24/7 op ons

Anderen bekeken ook


schoonmaak


technische diensten


totaalprojecten