Gebruik maken van onze diensten?

Neem contact met ons op

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk . Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

24/7 support & services

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Tijdkritisch en vakkundig

Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen. Daarbij houden ze elke keer rekening met de nieuwste methodieken en huidige regelgevingen.

 

Gevelrenovatie Antwerpen

Bent u op zoek naar een specialist in gevelrenovatie in de regio Antwerpen? Kies dan voor de experts van Limas @ home. Wilt u graag een nieuwe kleur geven aan uw gevel? Of is een kleine herstelling nodig? Wij hebben ervaring met alle aspecten van het renoveren van een gevel. Maak snel een afspraak om uw wensen te bespreken.

Laat uw gevelrenovatie in Antwerpen of omgeving binnen uw budget

Wanneer u uw gevel wilt renoveren, is het belangrijk dat uw nieuwe gevel aansluit bij de stijl van uw woning. Daarom luisteren we naar uw wensen voor het project en geven we u een advies om tot het beste esthetische resultaat te komen. Daarbij worden de werkzaamheden uitgevoerd door onze ervaren medewerkers binnen uw budget en de afgesproken termijnen. Dit garanderen we u na een grondige analyse van de nodige werkzaamheden en een prijsofferte op maat.

Wat mag u verwachten van onze dienstverlening?

Het renoveren van uw gevel vraagt om een precieze aanpak. Een gevel uit baksteen vraagt immers om een andere aanpak dan een gevel uit natuursteen. Voor we uw gevelrenovatie in de regio Antwerpen uitvoeren, bereiden we alles tot in de puntjes voor. Daarnaast bieden we u ook graag een gepast advies met preventieve maatregelen, zodat u de levensduur van uw gevel verlengt.


Neem contact met ons op

Onze gevelwerkers hebben een goede kennis van de modernste technieken om uw gevel te renoveren. Onze experts helpen bij kleine herstellingen, bepleistering of het aanbrengen van nieuwe gevelbekleding. Wilt u graag weten hoe we te werk gaan voor uw gevelrenovatie in Antwerpen of omgeving? We bespreken graag uw wensen als u belt naar +32(0)3 298 01 01.

Wij zorgen volledig voor uw omgeving.

U hoeft niet op zoek te gaan naar diverse leveranciers want bij Group Limas heeft u één aanspreekpunt en een garantie voor permanente ondersteuning.