Skip to content

Houtborende insecten

Last van houtworm?

Houtborende insecten zoals houtworm zijn een plaag voor uw meubilair of houten balken. Ze tasten hout razendsnel aan en verpulveren houten constructies. Deze beestjes zo snel mogelijk bestrijden is dan ook de opdracht. Bij Group Limas pakken we houtwormen op een doeltreffende en betaalbare manier aan.

Uw Betrouwbare Partner in de Strijd tegen Houtwormen en of andere houtaantasters.

Bent u ten einde raad door die vervelende houtwormen die uw prachtige meubilair en de houten delen binnen uw domein beschadigen zoals balken vloeren trappen ramen deuren deze die houtaantasters kunnen teisteren? Maakt u zich geen zorgen, uw zoektocht naar een effectieve en betaalbare oplossing eindigt hier! Bij Group Limas zijn we gespecialiseerd in het doeltreffend aanpakken van houtwormen en andere houtborende insecten. Met onze uitgebreide kennis van zaken weten we precies hoe we deze hardnekkige plaag moeten bestrijden.

Waarom kiezen voor Group Limas?

Wij begrijpen uw zorgen en de impact die houtwormen kunnen hebben op uw kostbare bezittingen. Daarom hanteren wij duurzame en ecologische middelen om de impact op het milieu tot een minimum te beperken. 

Met onze efficiënte aanpak bent u in een mum van tijd verlost van deze ongewenste houtaantasters met minimaal 10 jaar garantie als u onze adviezen goed blijft opvolgen.

Soorten Houtaantasters

Bij Group Limas zijn we bekend met een breed scala aan houtaantasters. Of het nu gaat om houtwormen, huisboktor, spinthoutkevers, knaagkevers, natboorders, mieren, wespen, termieten, etc wij hebben de expertise om ze effectief te bestrijden. 

We begrijpen dat elk van deze plaagdieren unieke uitdagingen met zich meebrengt en we passen onze aanpak aan om het specifieke probleem aan te pakken. Hieronder wat globale informatie van de soorten die uw domein serieus kunnen beschadigen.

Houtwormen zijn de larven van houtborende kevers en kunnen grote schade aanrichten aan houten structuren. Ze graven gangen en laten kleine ronde gaatjes achter in het houtoppervlak je hebt soorten die alleen loofbomen of naaldbomen verkiezen maar ook soorten die alles wat ook maar hout is gebruiken om te overleven en of op te ruimen.

De huisboktor is een grote kever die hout aantast. De larven van de huisboktor boren zich diep in het hout en kunnen aanzienlijke schade veroorzaken het kan dan ook jaren duren voor deze larve naar kever verpopt hierdoor de grote schades als gevolg.

De huisboktor is een grote kever die hout aantast. De larven van de huisboktor boren zich diep in het hout en kunnen aanzienlijke schade veroorzaken het kan dan ook jaren duren voor deze larve naar kever verpopt hierdoor de grote schades als gevolg.

Knaagkevers, ook wel bekend als houtkevers, knagen aan hout en kunnen grote schade aanrichten. Ze graven gangen en veroorzaken verzwakking van het hout.

Natboorders zijn insectenlarven die zich voeden met vochtig hout, zoals hout dat is aangetast door vocht of schimmel. Ze kunnen verzwakking van het hout veroorzaken en verdere schimmelgroei bevorderen.

Hoewel mieren geen directe houtaantasters zijn, kunnen sommige soorten mieren hun nesten in hout bouwen, vooral als het hout al aangetast is. Dit kan leiden tot schade aan de houten structuren. Maar zo zouden diverse tropische mieren ook heel je gebouw kunnen terroriseren met als gevolg dat niet meer veilig gaat zijn als het over bouw en voeding gaat.

Wespen bouwen hun nesten vaak in holtes of scheuren in houten structuren, zoals dakranden of schuren. Dit kan schade aan het hout veroorzaken en ook een bedreiging vormen voor mensen vanwege de potentieel agressieve reactie van wespen. Maar ook worden houtendelen vochtig en gaan wespen dit hout gebruiken om nesten verder uit te bouwen waardoor ook hier weer de constructie wordt aangetast en onherstelbare schade als gevolg!

Wij zorgen voor uw omgeving

Maak een afspraak voor al uw ongediertebestrijding

+32(0)3 298 01 01

Houtworm bestrijden

Kennis van zaken

Houtwormen, boktor, spinthoutkever of een knaagkever: ze hebben geen geheimen voor ons. Wij halen ze uit uw hout en lossen uw probleem op. Hierbij werken we met duurzame en ecologische middelen, om de impact op het milieu zo beperkt mogelijk te houden. In geen tijd bent u verlost van het ongedierte. Zowel woningen als kantoren verlossen we van houtwormen. En weet: onze offertes zijn steeds messcherp en vrijblijvend.

Wij geven de nodige tips

Preventief kunt u houtworm voorkomen. Wij geven u de nodige tips, zodat houtwormen en andere houtborende insecten geen kans meer krijgen. Uw hout preventief door ons laten behandelen. Ook dat is perfect mogelijk.

Wanneer moet ik Group Limas laten ingrijpen?

Geconfronteerd met gaten in uw houten balken, meubelen of last van een knagend geluid? Huisboktor valt zo te herkennen, maar vaak zie je zo ook kleine witte wormpjes in het hout. Contacteer ons om deze houtwormen te bestrijden. Ze verspreiden zich razendsnel en kunnen de draagkracht aantasten met gevaarlijke situaties tot gevolg. Tijdig ingrijpen bespaart u een nieuwe constructie en heel wat kosten.

Maak komaf met houtborende insecten

Last van houtworm, huisbokter, knaagkever, spinthoutkever of memel? Neem contact met ons op en onze experts komen een kijkje nemen. Wij bezorgen u vervolgens een vrijblijvende offerte en garanderen een duurzame oplossing.

REKEN 24/7 OP ONS

Kernwaarden Group Limas

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

24/7 support & desk

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

Tijdkritisch

Naast reguliere, voert Group Limas ook opdrachten uit waarbij het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Anderen bekeken ook

Limas hygienics_nieuw groen_grijs

SCHIMMELBESTRIJDING

Limas hygienics_nieuw groen_grijs

DIEPTEREINIGING

Limas hygienics_nieuw groen_grijs

ONTSMETTINGSWERKEN

Offerte aanvragen?

Vul hier alle velden in, wij contacteren u zo spoedig mogelijk en bezorgen u onze offerte