Houtwormbestrijding

Gebruik maken van onze diensten?

Wat zijn houtborende insecten?

Bestrijding van Houtwormen is cruciaal als u merkt dat houtborende insecten, zoals houtwormen, uw meubilair of de houten balken in uw dak aantasten. Deze insecten voeden zich namelijk met de cellulose in het hout en verpulveren zo houten constructies. Snel ingrijpen is hierbij de boodschap. Reken daarom op de deskundige service van Group Limas.

Wij zorgen voor uw omgeving

Maak een afspraak voor al uw houtwormbestrijding

+32(0)3 298 01 01

Reken op onze expertise

Houtborende insecten zijn een ware pest voor uw houten structuren. Zodra u merkt dat houtworm of andere houtborende insecten zoals een boktor, spinthoutkever of bonte knaagkever zich tegoed doen aan uw hout, neemt u contact op met ons. Een van de experts van Group Limas komt graag bij uw langs om het probleem vast te stellen en op te lossen. Tijdens een houtwormbestrijding werken we bovendien steeds met middelen met een zo klein mogelijke impact op het milieu. Zo geniet u snel weer van een huis of kantoor dat vrij is van houtworm. Aarzel dus niet om onze medewerkers van Limas hygienics te contacteren voor een vrijblijvende offerte om houtborende insecten te bestrijden.

 

Preventie

Het bestrijden van houtwormen gaat bovendien niet enkel om het verdelgen van de houtwormen. Het is net zo belangrijk om te voorkomen dat ze terugkomen. Ook dat nemen wij voor onze rekening.

Hoe weet ik wanneer een houtwormbestrijding nodig is?

De aanwezigheid van houtborende insecten wordt meestal pas laat opgemerkt. U kan het merken aan signalen zoals gaatjes in uw houten balken of het knagende geluid van bijvoorbeeld een huisboktor. Mogelijk ziet u ook de houtwormen zelf in de vorm van kleine witte wormpjes in uw hout. Bij deze signalen is het belangrijk om tijdig te beginnen met houtwormbestrijding. Houtwormen verspreiden zich immers razendsnel en tasten uw meubilair aan of verminderen de draagkracht van uw houten dakbalken of vloeren. Zo ontstaan er gevaarlijke situaties. Als u te lang wacht met houtwormbestrijding, is het nodig om de volledige houten constructie te vervangen. Dit leidt natuurlijk tot heel wat kosten.

Wat zijn houtwormen of houtborende insecten?

Houtborende insecten voeden zich met de cellulose in het hout en verpulveren zo houten constructies. Er bestaan vier actieve soorten in België:

  • Gewone of kleine houtworm
  • Huisboktor
  • Bonte knaagkever of grote houtworm.
  • Spinthoutkever
  • Memel

Indien u last heeft van één van die insecten, kan u best zo snel mogelijk contact opnemen met de experts van Limas hygienics voor een houtwormbestrijding. Wacht niet tot u mogelijks de volledige structuur moet vervangen.

Houtwormbestrijding en preventie

Een oplossing voor elk houtwormprobleem.

Houtwormbestrijding bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Reken 24/7 op ons

Kernwaarden Group Limas

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

24/7 support & desk

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Tijdkritisch

Naast reguliere, voert Group Limas ook opdrachten uit waarbij het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Anderen bekeken ook


Schimmelbestrijding


Dieptereiniging


Ontsmettingswerken