Houtwormbestrijding

Gebruik maken van onze diensten?

Last van houtworm?

Houtborende insecten zoals houtworm zijn een plaag voor uw meubilair of houten balken. Ze tasten hout razendsnel aan en verpulveren houten constructies. Deze beestjes zo snel mogelijk bestrijden is dan ook de opdracht. Bij Group Limas pakken we houtwormen op een doeltreffende en betaalbare manier aan. 

Vraag een GRATIS offerte aan 

Maak een afspraak voor al uw houtwormbestrijding

+32(0)3 298 01 01

Kennis van zaken

Houtwormen, boktor, spinthoutkever of een knaagkever: ze hebben geen geheimen voor ons. Wij halen ze uit uw hout en lossen uw probleem op. Hierbij werken we met duurzame en ecologische middelen, om de impact op het milieu zo beperkt mogelijk te houden. In geen tijd bent u verlost van het ongedierte. Zowel woningen als kantoren verlossen we van houtwormen. En weet: onze offertes zijn steeds messcherp en vrijblijvend. 

Wij geven de nodige tips

Preventief kunt u houtworm voorkomen. Wij geven u de nodige tips, zodat houtwormen en andere houtborende insecten geen kans meer krijgen. Uw hout preventief door ons laten behandelen. Ook dat is perfect mogelijk. 

Wanneer moet ik Group Limas laten ingrijpen? 

Geconfronteerd met gaten in uw houten balken, meubelen of last van een knagend geluid? Huisboktor valt zo te herkennen, maar vaak zie je zo ook kleine witte wormpjes in het hout. Contacteer ons om deze houtwormen te bestrijden. Ze verspreiden zich razendsnel en kunnen de draagkracht aantasten met gevaarlijke situaties tot gevolg. Tijdig ingrijpen bespaart u een nieuwe constructie en heel wat kosten. 

Maak komaf met houtborende insecten

Last van houtworm, huisbokter, knaagkever, spinthoutkever of memel? Neem contact met ons op en onze experts komen een kijkje nemen. Wij bezorgen u vervolgens een vrijblijvende offerte en garanderen een duurzame oplossing. 

Houtwormbestrijding en preventie

Een oplossing voor elk houtwormprobleem.

Houtwormbestrijding bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Reken 24/7 op ons

Anderen bekeken ook


Schimmelbestrijding


Dieptereiniging


Ontsmettingswerken