Skip to content

Mijten

Hoe bestrijden we mijten?

Mijten vallen onder de soort spinnen en mogen in Nederland niet bestreden worden wij kunnen u voorzien van de nodige informatie inzake preventie. Mijten daarentegen, verschillende soorten mogen we behandelen en dit komen we dan ook graag voor u uitvoeren. Wij kunnen de spinnen problematiek voor u aanpakken. Graag geven wij hierover advies omdat onze voorkeur uitgaat naar preventie. Overlast gaat in de meeste gevallen gepaard met andere problematiek in overlast van andere soorten. Alle biociden zijn giftig voor mens en dier, de hoeveelheid en soort werkzame stof bepaalt het effect hiervan. De giftigheid van de verschillende biociden loopt nogal uiteen.

Wij zorgen voor uw omgeving

Maak een afspraak voor al uw ongediertebestrijding

+32(0)3 298 01 01

Hoe gaan wij te werk?

Onze experts trachten steeds het probleem aan te pakken met minder belastende producten zodat we het milieu niet onnodig aantasten. Preventie is key. Indien het om grote of extreme uitbraken gaat, zetten we zeker de nodige middelen in om u zonder overlast te kunnen laten genieten in uw woonom-geving. Contacteer ons.

Preventie

Het bestrijden van ongedierte gaat bovendien niet enkel om het verdelgen van het ongedierte. Het is net zo belangrijk om te voorkomen dat ze terugkomen. Ook dat nemen wij voor onze rekening.

Mijtbestrijding en preventie

Een oplossing voor elk probleem.

Mijtbestrijding bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Over biociden

Een aantal biociden zijn irriterend voor de huid. Als dit zo is staat dit op het etiket vermeld. Als je de biocide op de manier gebruikt zoals op het etiket beschreven staat, kun je het veilig gebruiken. De kans op een ongeluk is dan erg klein.

Een biocide is een mengsel van stoffen, namelijk:

  • werkzame stof(fen)
  • Hulpstof(fen)
    • Hulpstoffen zorgen voor een goede verdeling in de ruimte of op oppervlakten en bevorderen bijvoorbeeld een goed hechting.
  • Het ligt aan de combinatie van de werkzame stoffen en hulpstoffen in welke formulering de biocide voorkomt.

REKEN 24/7 OP ONS

Kernwaarden Group Limas

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

24/7 support & desk

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

Tijdkritisch

Naast reguliere, voert Group Limas ook opdrachten uit waarbij het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Anderen bekeken ook

Limas hygienics_nieuw groen_grijs

SCHIMMELBESTRIJDING

Limas hygienics_nieuw groen_grijs

DIEPTEREINIGING

Limas hygienics_nieuw groen_grijs

ONTSMETTINGSWERKEN

Offerte aanvragen?

Vul hier alle velden in, wij contacteren u zo spoedig mogelijk en bezorgen u onze offerte