Ongediertebestrijding

Wij zijn 24/7 beschikbaar

Vraag een offerte aan

Ongediertebestrijding

Limas Hygienics is uw ervaren partij voor ongediertebestrijding. Wij komen op professionele wijze verschillende soorten ongedierte bestrijden in uw bedrijf of huis. Onze ervaren medewerkers kennen steeds de beste manieren om ongedierte te bestrijden. Hierbij houden ze rekening met uw gebouw en omgeving.

Wat houdt ongediertebestrijding in?

Wanneer u last heeft van ongedierte zoeken onze experts naar de meest efficiënte én milieuvriendelijke manier om het ongedierteprobleem aan te pakken. Zo bent u zeker dat u snel verlost bent van het probleem op een veilige manier. Het bestrijden van ongedierte gaat bovendien niet enkel om het verdelgen van het ongedierte. Het is net zo belangrijk om te voorkomen dat ze terugkomen. Ook dat nemen wij voor onze rekening.


Welk ongedierte kunnen we bestrijden?

U kan bij ons terecht voor het bestrijden van verschillende soorten ongedierte waaronder kakkerlakken, vliegen, muizen, muggen, motten, mieren, ratten, vlooien of bedwantsen. Afhankelijk van het soort ongedierte gaan we op zoek naar de beste oplossing om het ongedierteprobleem te verhelpen.

Reken 24/7 op ons

Wij staan 24/7 voor u klaar. Zo kunnen we het ongedierte meteen bestrijden zodra u het probleem opmerkt. Hoe sneller u ons inschakelt voor ongediertebestrijding, hoe kleiner de overlast en de schade aan uw eigendom is. Aan sommige soorten ongedierte, zoals ratten, zijn bovendien gezondheidsrisico’s verbonden. Daarom is het belangrijk dit probleem meteen aan te pakken. Neem dus meteen contact met ons op. Bel of +32(03) 298 01 01 vraag online een offerte op maat aan.

Wij zorgen volledig voor uw omgeving.

U hoeft niet op zoek te gaan naar diverse leveranciers want bij Group Limas heeft u één aanspreekpunt en een garantie voor permanente ondersteuning

U kunt ons ook direct bellen 24/7 bereikbaar!

+32(0)3 298 01 01