Ongediertebestrijding

Gebruik maken van onze diensten?

Wenst u direct een expert aan de lijn?

Klik hieronder op het telefoonnummer en geef bij verbinding de code in die bij de gewenste dienst hoort. Zo wordt u meteen geholpen door de juiste persoon!

Geen specifiek nummer of pincode vermeld? Bel direct naar ons algemene nummer +32 (0)3 298 01 01, onze medewerkers staan u direct te woord om u van dienst te zijn.

Ongediertebestrijding

Heeft u last van ongedierte zoals vlooien, muggen, kakkerlakken, franjestaarten (zilvervissen), motten, vliegen, mieren, faraomieren, wespen, kevers, motmuggen, mijten, ratten of bedwantsen?

Group Limas is uw ervaren partij voor ongediertebestrijding.

Afhankelijk van het soort ongedierte gaan we op zoek naar de beste oplossing om het ongedierteprobleem te verhelpen. Wij komen op professionele wijze verschillende soorten ongedierte bestrijden in uw huis, restaurant, bedrijf of winkel. Onze ervaren medewerkers kennen steeds de beste manieren om ongedierte te bestrijden. Hierbij houden ze rekening met uw gebouw en omgeving.

Wij zorgen voor uw omgeving

Maak een afspraak voor al uw ongediertebestrijding

+32(0)3 298 01 01

Wat houdt ongediertebestrijding in?

Wanneer u last heeft van ongedierte zoeken onze experts naar de meest efficiënte én milieuvriendelijke manier om het ongedierteprobleem aan te pakken. Zo bent u zeker dat u snel verlost bent van het probleem op een veilige manier.

 

Preventie

Het bestrijden van ongedierte gaat bovendien niet enkel om het verdelgen van het ongedierte. Het is net zo belangrijk om te voorkomen dat ze terugkomen. Ook dat nemen wij voor onze rekening.

   

Welk ongedierte kunnen we bestrijden?

Afhankelijk van het soort ongedierte gaan we op zoek naar de beste oplossing om het ongedierteprobleem te verhelpen. U kan bij ons terecht voor het bestrijden van verschillende soorten ongedierte waaronder:

 

Ongediertebestrijding en preventie

Een oplossing voor elk ongedierteprobleem.

Ongediertebestrijding bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Reken 24/7 op ons

Anderen bekeken ook


Schimmelbestrijding


Dieptereiniging


Ontsmettingswerken