Skip to content

Fumigaties

Wat is fumigatie?

Fumigatie of begassing is een efficiënte manier om ongedierte te bestrijden. Het is een techniek waarbij bijvoorbeeld ladingen chemisch behandeld worden om te voorkomen dat ongedierte zich kan verspreiden. Onze fumigatie- en ongediertebestrijdingsdiensten voorkomen zo risico’s en schade door ongedierte aan uw handelswaar en uw gebouw.

Waarom beroep doen op onze fumigatiedienst?

Onze fumigatie-experts hebben ervaring met het fumigeren van restaurants, huizen, containers en ga zo maar door. Ze zijn zowel actief in België als in Nederland, en ondersteunen zowel particulieren als bedrijven. De ideale partner dus voor al uw ongediertebestrijding.

Wij zorgen voor uw omgeving

Maak een afspraak voor al uw ongediertebestrijding

+32(0)3 298 01 01

REKEN 24/7 OP ONS

Kernwaarden Group Limas

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

24/7 support & desk

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

Tijdkritisch

Naast reguliere, voert Group Limas ook opdrachten uit waarbij het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Anderen bekeken ook

Limas hygienics_nieuw groen_grijs

SCHIMMELBESTRIJDING

Limas hygienics_nieuw groen_grijs

DIEPTEREINIGING

Limas hygienics_nieuw groen_grijs

ONTSMETTINGSWERKEN

Offerte aanvragen?

Vul hier alle velden in, wij contacteren u zo spoedig mogelijk en bezorgen u onze offerte