Skip to content

Franjestaarten

Hoe bestrijden we franjestaarten?

Franjestaarten of zilvervisjes zijn kleine insecten zonder vleugels. Zijn naam krijgt het van zijn zilverachtige grijze en blauwe kleur, gekoppeld aan het visachtige uitzicht als het beweegt. Het kan een zeer rampzalig ongedierte zijn, zeker als je weet dat het zich vooral voedt met koolhydraten (zoals onder andere zetmeel en suikers).

Wij zorgen voor uw omgeving

Maak een afspraak voor al uw ongediertebestrijding

+32(0)3 298 01 01

Wat houdt ongediertebestrijding in?

Wanneer u last heeft van ongedierte zoeken onze experts naar de meest efficiënte én milieuvriendelijke manier om het ongedierteprobleem aan te pakken. Zo bent u zeker dat u snel verlost bent van het probleem op een veilige manier.

Preventie

Het bestrijden van ongedierte gaat bovendien niet enkel om het verdelgen van het ongedierte. Het is net zo belangrijk om te voorkomen dat ze terugkomen. Ook dat nemen wij voor onze rekening.

Deskundige oplossingen om zilvervisjes te bestrijden

Limas hygienics in Schelle biedt een professionele behandeling aan voor de bestrijding van zilvervisjes. Dit start met een identificatie van de broedplaatsen en de oorzaak van het probleem. Een veelzijdige oplossing op maat wordt dan toegepast. Bij ons kan je rekenen op resultaten. We zijn pas tevreden als u dat bent. Bel ons vandaag op +32 (0) 3298 01 01 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ongediertebestrijding en preventie

Een oplossing voor elk ongedierteprobleem.

Ongediertebestrijding bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Schade veroorzaakt door zilvervisjes?

  • Door hun voedinsgpatroon bestrijden de meesten mensen zilvervisjes omdat ze de neiging hebben kleding te beschadigen. Ze verteren specifieke kleding die linnen en katoen bevat.
  • Deze insecten kunnen ook aanzienlijke schade aanbrengen aan boeken. Ze voeden zich met de lijm die boeken bijeen houdt. Papier is ook een belangrijke bron van voedsel voor de zilvervisjes.
  • Deze insecten brengen verder schade aan houten meubilair, pleisterwerk, schilderijen, tapijt, enz…

Zilvervisjes geven de voorkeur aan het verblijven in donkere, vochtige plekken zoals kelders, zolders, badkamers en keukens. Om ze effectief te verwijderen kan u best al beginnen met het afsluiten van scheurtjes en gaten in uw dak, muren en vloeren.

Hoe een plaag voorkomen?

De beste manier om een plaag te voorkomen is de zilvervisjes te verdelgen van zodra u ze opmerkt. Geef ze niet de kans om zich voort te planten. Ook moet u uw huis/kantoor proper én vrij van stof en puin houden die de zilvervisjes zouden aantrekken.

Zilvervisjes kunnen overal in huis gevonden worden. Als u ze ergens in huis opmerkt contacteer best een expert om ze zo snel mogelijk te bestrijden. Zilvervisjes worden vaak verward met papiervisjes, die zijn naam te danken heeft aan zijn voorliefde voor papier. Zilvervisjes niet tijdig bestrijden kan leiden tot schade aan papier, behangpapier, platen, boeken en zelfs textiel. Ze zijn een grote overlast in huizen met een uitgebreide collectie oude documenten, bibliotheken en archieven.

REKEN 24/7 OP ONS

Kernwaarden Group Limas

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

24/7 support & desk

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

Tijdkritisch

Naast reguliere, voert Group Limas ook opdrachten uit waarbij het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Anderen bekeken ook

Limas hygienics_nieuw groen_grijs

SCHIMMELBESTRIJDING

Limas hygienics_nieuw groen_grijs

DIEPTEREINIGING

Limas hygienics_nieuw groen_grijs

ONTSMETTINGSWERKEN

Offerte aanvragen?

Vul hier alle velden in, wij contacteren u zo spoedig mogelijk en bezorgen u onze offerte