Skip to content

Kakkerlakken

Hoe bestrijden we kakkerlakken?

Kakkerlakken zijn problematisch ongedierte in huizen, restaurants, ziekenhuizen, kantoren, magazijnen en andere plekken waar voedsel gehanteerd wordt. Kakkerlakken besmetten eten en keukengerei wat nadelig kan zijn voor de menselijke gezondheid. Hun ontlasting, afval van afgeworpen huiden, dode kadavers en slechte geur kunnen ademhalingsproblemen veroorzaken, vooral bij mensen met astma.

Kakkerlakken zijn ongeveer 50mm lang en komen voor in verschillende kleuren en groottes afhankelijk van hun soort, waarbij tropische soorten over het algemeen groter zijn. Ze hebben zes poten, een paar antennes en sommigen hebben zelfs vleugels; al kunnen ze niet allen vliegen.

Kakkerlakken dringen gebouwen binnen en worden daarom als ongedierte aanzien. Naast hun enge voorkomen dien je kakkerlakken om nog enkele andere redenen te bestrijden. Om te beginnen kunnen deze schepsels drager zijn van verschillende ziektes. Ze komen vaak voor op vuile plekken waar ze ziekteverwekkers oppikken op hun poten en bek die ze nadien verspreidden als ze over eten kruipen.

Een kakkerlakkenplaag is een van de moeilijkste plagen om te verwijderen. Deze wezens worden verondersteld atoomontploffingen te hebben overleefd. Dit wil echter niet zeggen dat je ze niet kan bestrijden en er voorgoed vanaf kan geraken.
Onze vakmannen verdelgen snel en efficiënt uw kakkerlakkenplaag.

Wij zorgen voor uw omgeving

Maak een afspraak voor al uw ongediertebestrijding

+32(0)3 298 01 01

Bestrijd kakkerlakken met Limas hygienics

Plagen kennen geen grenzen dus Limas hygienics ook niet. Als een voortrekker in ongediertebestrijding hebben we vele jaren ervaring over het hele land. Dit laat ons toe om gepersonaliseerde diensten aan te bieden voor de bestrijding van kakkerlakken. Ons team start met het inspecteren van je huis of kantoor op een kakkerlakkenplaag. Daarna stellen ze een gepersonaliseerd plan op om de plaag te bevechten. Ons dagelijkse doel is ervoor te zorgen dat je een gezonde en comfortabele woonomgeving hebt.

Vraag snel een vrijblijvende offerte. Wij zorgen steeds voor efficiënte en duurzame oplossingen.

Preventie

Het bestrijden van ongedierte gaat bovendien niet enkel om het verdelgen van het ongedierte. Het is net zo belangrijk om te voorkomen dat ze terugkomen. Ook dat nemen wij voor onze rekening.

Kakkerlakkenbestrijding en preventie

Een oplossing voor elk kakkerlakkenprobleem.

Kakkerlakkenbestrijding bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Wat trekt kakkerlakken aan?

Kakkerlakken in huis worden meestal aangetrokken door voedselresten. Ze kunnen je huis binnenkruipen door kleine scheurtjes en spleetjes, riolen, roosters en afvoerbuizen. Ze kunnen zich ook verbergen in je boodschappentas, handtas, enz. Je huis is een ideale broedplaats voor kakkerlakken omdat er voldoende voedsel, water, warmte en nestplekjes aanwezig zijn.
Omdat kakkerlakken nachtdieren zijn zou het kunnen dat je ze pas opmerkt als de plaag al extreme vormen heeft aangenomen. Om kakkerlakken doeltreffend te bestrijden moet je je huis blijven controleren op hun aanwezigheid.

REKEN 24/7 OP ONS

Kernwaarden Group Limas

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

24/7 support & desk

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

Tijdkritisch

Naast reguliere, voert Group Limas ook opdrachten uit waarbij het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Anderen bekeken ook

Limas hygienics_nieuw groen_grijs

SCHIMMELBESTRIJDING

Limas hygienics_nieuw groen_grijs

DIEPTEREINIGING

Limas hygienics_nieuw groen_grijs

ONTSMETTINGSWERKEN

Offerte aanvragen?

Vul hier alle velden in, wij contacteren u zo spoedig mogelijk en bezorgen u onze offerte