Skip to content

Motten

Hoe bestrijden we motten

Sommige soorten motten zijn in staat om lelijke schade aan te brengen aan tapijten, kleren en een reeks andere materialen in het huis of kantoor. Binnenshuis kom je meestal motten tegen die zich voeden met stoffen en bewaarde voedingsmiddelen. Alhoewel ze meestal meer aangetrokken lijken te worden door wollen kleding, kunnen ze ook schade aanbrengen aan een reeks andere materialen zoals haar, zijde, veren en vachten. Deze wezens vermijden licht en vind je meestal terug in donkere plekken zoals kasten, zolders en kelders. Het is van belang onmiddellijk in actie te komen om motten te bestrijden van zodra je een plaag opmerkt.

Wij zorgen voor uw omgeving

Maak een afspraak voor al uw ongediertebestrijding

+32(0)3 298 01 01

Motten bestrijden

Wat houdt ongediertebestrijding in?

Wanneer u last heeft van ongedierte zoeken onze experts naar de meest efficiënte én milieuvriendelijke manier om het ongedierteprobleem aan te pakken. Zo bent u zeker dat u snel verlost bent van het probleem op een veilige manier.

Preventie

Het bestrijden van ongedierte gaat bovendien niet enkel om het verdelgen van het ongedierte. Het is net zo belangrijk om te voorkomen dat ze terugkomen. Ook dat nemen wij voor onze rekening.

Professionele oplossingen om motten te bestrijden

Onze experten bij Limas hygienics in Schelle helpen je motten te bestrijden met oplossingen op maat. Onze dienst start met een grondige inspectie om de motten te identificeren. Dan geven we je aanbevelingen over de beste methode om motten te bestrijden en implementeren we gerichte behandelingen om je te verlossen van je mottenplaag. Daarnaast geven we je ook advies om motten te voorkomen. Als je enige tekenen van een plaag opmerkt, bel ons dan op +32 (0) 3298 01 01 of maak vandaag nog een afspraak met ons team om van je mottenprobleem af te raken.

Ongediertebestrijding en preventie

Een oplossing voor elk ongedierteprobleem.

Ongediertebestrijding bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Aangebrachte schade

De meeste soorten motten zijn een storend ongedierte, ook al zijn er sommige soorten die ongevaarlijk zijn of zelfs nuttig voor hun zijde of voedingswaarde. Thuis en op werkplekken moeten we motten bestrijden omdat ze schade aanbrengen aan stoffen en andere materialen die gemaakt zijn van natuurlijke vezels zoals zijde en wol. Sommige soorten kunnen ook voedingsmiddelen aantasten.

Tekenen van een plaag

Motten komen meestal gebouwen binnen door open ramen of deuren of doordat ze onbewust worden binnengebracht door aangetaste etenswaren, planten of stoffen. Het eerste teken van een plaag is het zien van volwassen motten die in de kamer vliegen of op oppervlakken rusten. Cocons, webben en uitwerpselen kunnen je ook attent maken op hun aanwezigheid. Ook merk je misschien insectenpoppen op in de hoeken van lades, kasten of muren.

Preventie

Om effectief motten te bestrijden moet je leren hoe je een plaag kunt voorkomen. De truc is om hun toegang te minimaliseren. Inspecteer alle etenswaren vooraleer je ze in je huis binnenbrengt. Je ramen en deuren moeten voorzien zijn van vliegengazen in goede staat. Het spaarzaam gebruik van licht buitenshuis kan ook helpen bij het voorkomen van motten. ’s Nachts zijn lichten echte motmagneten.

REKEN 24/7 OP ONS

Kernwaarden Group Limas

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

24/7 support & desk

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

Tijdkritisch

Naast reguliere, voert Group Limas ook opdrachten uit waarbij het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Anderen bekeken ook

Limas hygienics_nieuw groen_grijs

SCHIMMELBESTRIJDING

Limas hygienics_nieuw groen_grijs

DIEPTEREINIGING

Limas hygienics_nieuw groen_grijs

ONTSMETTINGSWERKEN

Offerte aanvragen?

Vul hier alle velden in, wij contacteren u zo spoedig mogelijk en bezorgen u onze offerte