Skip to content

Vliegen

Hoe bestrijden we vliegen

Er zijn ongeveer 120.000 soorten vliegen in de wereld. Ze komt voor in verschillende maten en kleuren. Gemiddeld hebben vliegen een levensduur van 15 tot 30 dagen en gedurende hun korte leven nemen ze verscheidene vormen aan. De babyvliegjes zijn gekend als larven of maden. Een vrouwtje kan 5 tot 6 worpen doen van telkens 75 tot 100 eitjes. Om vliegen efficiënt te bestrijden is het van belang dat je hun manieren doorgrond. Verschillende vliegen hebben verschillende gewoontes. De huisvlieg heeft geen tanden, waardoor het van zijn mond gebruik maakt om vloeibaar eten te absorberen. Vast voedsel zetten ze om in vloeistof door erop te braken of speken. Meestal voedt de huisvlieg zich op rottend organisch materiaal. Fruitvliegjes voeden zich met fruit en groenten.

Wij zorgen voor uw omgeving

Maak een afspraak voor al uw ongediertebestrijding

+32(0)3 298 01 01

Vliegen bestrijden in huis

Wat houdt ongediertebestrijding in?

Wanneer u last heeft van ongedierte zoeken onze experts naar de meest efficiënte én milieuvriendelijke manier om het ongedierteprobleem aan te pakken. Zo bent u zeker dat u snel verlost bent van het probleem op een veilige manier.

Preventie

Het bestrijden van ongedierte gaat bovendien niet enkel om het verdelgen van het ongedierte. Het is net zo belangrijk om te voorkomen dat ze terugkomen. Ook dat nemen wij voor onze rekening.

Professionele oplossingen voor de bestrijding van vliegen door Limas hygienics

Bij Limas hygienics hebben we een team professionele experts die de nodige kennis, ervaring en middelen hebben om vliegen te bestrijden. Je kan op ons rekenen voor een gepersonaliseerd bestrijdingsplan voor vliegenbestrijding. Ons team start met je eigendom grondig te inspecteren en je milieuvriendelijke tips te geven om vliegen te voorkomen en bestrijden. We werken met bewezen oplossingen om je huis volledig vrij te maken van vliegen. Contacteer ons voor meer informatie of om een vrijblijvende aan te vragen.

Ongediertebestrijding en preventie

Een oplossing voor elk ongedierteprobleem.

Ongediertebestrijding bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Hoe gevaarlijk kunnen vliegen zijn?

Vliegen, en meer specifiek de huisvliegen, kunnen gevaarlijk zijn indien je geen vliegenbestrijding overweegt. De vrouwtjes leggen hun eitjes op rottend organisch materiaal zoals uitwerpselen en dierenkadavers. Hierna kunnen ze overdraagbare ziektes dragen omdat de ziektekiemen zich op hun lichaam vastzetten. Huisvliegen kunnen verscheidene ziektes met zich meedragen zoals cholera, tyfus, dysenterie, anthrax, tuberculose en salmonella. Ook staan ze ervoor gekend de eitjes van parasitaire wormen te verspreiden.

Schade veroorzaakt door vliegen

De grootste schade die vliegen aanrichten is verbonden met het verspreiden van ziektes. Dit komt voor wanneer ze op voedsel of water lopen of eitjes leggen op het voedsel. Een andere belangrijke schade is de besmetting van eten. Zoals hierboven reeds vermeld bezoeken vliegen vaak onreine plekken en dragen ze veel vuil met zich mee. Wanneer ze over voedsel kruipen verhoogt het risico op besmetting.

Wat trekt vliegen aan?

De eerste raad om vliegen te bestrijden is preventie. Naast het afsluiten van toegangswegen, moet je ook weten wat hen het huis in lokt. Vliegen worden vaak aangetrokken door:

REKEN 24/7 OP ONS

Kernwaarden Group Limas

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

24/7 support & desk

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

Tijdkritisch

Naast reguliere, voert Group Limas ook opdrachten uit waarbij het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Anderen bekeken ook

Limas hygienics_nieuw groen_grijs

SCHIMMELBESTRIJDING

Limas hygienics_nieuw groen_grijs

DIEPTEREINIGING

Limas hygienics_nieuw groen_grijs

ONTSMETTINGSWERKEN

Offerte aanvragen?

Vul hier alle velden in, wij contacteren u zo spoedig mogelijk en bezorgen u onze offerte