Skip to content

Vlooien

Vlooienbestrijding

Last van vlooien in huis, in uw onderneming of in uw bedrijf? Dan moet u deze snel en vakkundig bestrijden. Bij Limas Group kunt u terecht voor zowel fysische als chemische methodes bij het bestrijden van vlooien. Zo maken we er effectief komaf mee. Een gepersonaliseerd plan maakt uw omgeving snel, betaalbaar en langdurig vrij van vlooien.

Onze aanpak?

Wij pakken de vlooien aan met een doordachte strategie. Wij zorgen voor een aanpak in en rond het huis/het bedrijf. Zo dammen we de vlooienplaag in en zuiveren we de omgeving. Van vlooien bent u definitief verlost.

Meer dan enkel bestrijden
Verdelgen van vlooien is één ding, maar we helpen u ook preventief. Bovendien vertellen we u hoe u kan voorkomen dat vlooien weer opduiken. We staan u met raad en daad bij.

Wij zorgen voor uw omgeving

Maak een afspraak voor al uw ongediertebestrijding

+32(0)3 298 01 01

Vlooien bestrijden

Vlooienbeten als startpunt

Typische vlooienbeten kondigen meestal een vlooienplaag aan. De beten blijven klein en vormen rode bultjes rond de beet. Ze komen vaak voor in groepjes van 3 of 4. Last van vlooienbeten? Wacht niet te lang, maar schakel ons in. Voor u het weet zit u met een enorme plaag. Meestal komen ze voor op benen en voeten, maar ook huisdieren kunnen er last van hebben of ze meebrengen …

Vlooienbeten jeuken, maar ze kunnen ook secundaire bacteriële infecties met zich meebrengen. Dat merk je aan blaren met witte puntjes. Zeker bij huisdieren kunnen vlooien ernstige gevolgen hebben.

Ongediertebestrijding en preventie

Een oplossing voor elk ongedierteprobleem.

Ongediertebestrijding bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

REKEN 24/7 OP ONS

Kernwaarden Group Limas

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

24/7 support & desk

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

Tijdkritisch

Naast reguliere, voert Group Limas ook opdrachten uit waarbij het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Anderen bekeken ook

Limas hygienics_nieuw groen_grijs

SCHIMMELBESTRIJDING

Limas hygienics_nieuw groen_grijs

DIEPTEREINIGING

Limas hygienics_nieuw groen_grijs

ONTSMETTINGSWERKEN

Offerte aanvragen?

Vul hier alle velden in, wij contacteren u zo spoedig mogelijk en bezorgen u onze offerte