Ontsmettingswerken

Gebruik maken van onze diensten?

Ontsmettingswerken

Het ontsmetten van uw onderneming, gebouw of installaties kan om verschillende redenen nodig of zelfs verplicht zijn, we denken hierbij aan een ongedierteplaag, besmettingsgevaar of verwaarloosde woningen.

Recent zijn reinigingen ter aanleiding van en ter preventie tot de verspreiding van een epidemische impact zeer relevant gebleken. Group Limas stond paraat om veel publieke ruimtes, bedrijven en school te ontsmetten om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan.

Wij zijn 24/7 beschikbaar om preventief en curatief te ontsmetten en dat zowel in ziekenhuizen, horecagelegenheden, private en publieke ruimtes. Maar denk zeker ook aan het ontsmetten van logistieke distributiepunten van de voedingssector.

Wist u trouwens dat het ook perfect mogelijk is om preventief te ontsmetten voor een normaal griepseizoen? Wilt u vermijden dat uw personeel loopt te snotteren? Laat ons dan tijdig het gebouw ontsmetten. We kunnen dit altijd buiten de bezettingsuren doen zodat er geen verlies van inkomsten is.
Group Limas ontsmet door middel van een combinatie van desinfecterende schoonmaak, UV-C of vernevelingsservice (ook wel fogging genoemd).  We kijken altijd naar een methode die niet schadelijk is voor het milieu. Deze service is zeker ook beschikbaar voor particulieren.

Geef Virussen en Bacteriën geen kans!

Virussen, bacteriën, gisten en schimmels zijn water- of luchtgedragen pathologen en kunnen via handen, voorwerpen of contactpunten zoals deurknoppen, toetsenborden en telefoons worden overgedragen.
Op tijd en consequent ontsmetten kan ervoor zorgen dat binnen de ontsmette ruimte de kans op griep, verkoudheden of koorts tot maar liefst 80% wordt verminderd. En dat resulteert dan weer makkelijk tot 46% minder ziekteverzuimen. Voorkomen is beter dan genezen!

UV-C reduceert de verspreiding van Corona

Door een ruimte met UV-C licht te behandelen, voorkom je grotendeels de verspreiding van het coronavirus. De UV-C lampen doden namelijk de micro-organismen want deze absorberen van nature het licht. Zodra het licht binnenin het micro-organisme is, dan worden de DNA-verbindingen verbroken. Het micro-organisme kan zich hierna niet meer vermenigvuldigen en breken af.

UV-C heeft in het verleden al bewezen geholpen bij het bestrijden van watergedragen en luchtgedragen pathogenen zoals Cholera, Hepatitis en Polio. Het kan ook zeer efficiënt worden ingezet voor bacteriële, virale, parasitaire ziektes en schimmels.

Onze dienstverlening

Onze gecertificeerde teams staan 24/7 klaar om u van een veilige omgeving te voorzien met een minimale downtime voor uw bedrijf.

Wij voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen en staan met onze teams klaar om U met onze Health & Hygienic services  ten alle tijde te adviseren.

 

Hoe gaan onze experts te werk?

We zorgen voor een succesvolle ontsmetting van uw locatie door een combinatie van desinfecterende schoonmaak en fogging of vernevelingsservice opdat alle delen van de ruimtes tot in de kleinte hoekjes worden behandeld en geneutraliseerd.


  Wanneer beroep doen op onze experts?

  Heeft u te maken met ongedierte of nood aan andere ontsmettingswerken? Wilt u er zich van verzekeren dat alles terug echt hygiënisch is? Hebt u vragen of zoekt u een expert in ontsmettingswerken voor uw woning, gebouw, huurwoning of bijwoning of onderneming? Contacteer ons nu!

  Hoogdringende gevallen 

  In geval van hoog besmettingsgevaar zoals covid-19/corona– en norovirus is reactietijd heel belangrijk omdat een juiste toepassing spreiding snel kan indijken.

  U kunt ons ook direct bellen, 24/7 bereikbaar!

  +32(0)3 298 01 01

  Wij zorgen voor uw omgeving

  U hoeft niet op zoek te gaan naar diverse leveranciers want bij Group Limas heeft u één aanspreekpunt en een garantie voor permanente ondersteuning

  U kunt ons ook direct bellen, 24/7 bereikbaar!

  +32(0)3 298 01 01