Skip to content

Ontsmettingswerken

Ontsmettingswerken

Het ontsmetten van uw onderneming, gebouw of installaties kan om verschillende redenen nodig of zelfs verplicht zijn, we denken hierbij aan een ongedierteplaag, besmettingsgevaar of verwaarloosde woningen.

Recent zijn reinigingen ter aanleiding van en ter preventie tot de verspreiding van een epidemische impact zeer relevant gebleken. Group Limas stond paraat om veel publieke ruimtes, bedrijven en school te ontsmetten om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan.

Wij zijn 24/7 beschikbaar om preventief en curatief te ontsmetten en dat zowel in ziekenhuizen, horecagelegenheden, private en publieke ruimtes. Maar denk zeker ook aan het ontsmetten van logistieke distributiepunten van de voedingssector.

We zorgen voor een succesvolle ontsmetting van uw locatie door een combinatie van desinfecterende schoonmaak en fogging of vernevelingsservice opdat alle delen van de ruimtes tot in de kleinte hoekjes worden behandeld en geneutraliseerd.

Wij zorgen voor uw omgeving

Maak een afspraak voor al uw ongediertebestrijding

+32(0)3 298 01 01

Geef virussen en bacteriën geen kans!

Virussen, bacteriën, gisten en schimmels zijn water- of luchtgedragen pathologen en kunnen via handen, voorwerpen of contactpunten zoals deurknoppen, toetsenborden en telefoons worden overgedragen.
Op tijd en consequent ontsmetten kan ervoor zorgen dat binnen de ontsmette ruimte de kans op griep, verkoudheden of koorts tot maar liefst 80% wordt verminderd. En dat resulteert dan weer makkelijk tot 46% minder ziekteverzuimen. Voorkomen is beter dan genezen!

Preventie

Wist u dat het ook perfect mogelijk is om preventief te ontsmetten voor een normaal griepseizoen? Wilt u vermijden dat uw personeel loopt te snotteren? Laat ons dan tijdig het gebouw ontsmetten. We kunnen dit altijd buiten de bezettingsuren doen zodat er geen verlies van inkomsten is.
Group Limas ontsmet door middel van een combinatie van desinfecterende schoonmaak, UV-C of vernevelingsservice (ook wel fogging genoemd). We kijken altijd naar een methode die niet schadelijk is voor het milieu. Deze service is zeker ook beschikbaar voor particulieren.

Ontsmettingswerken en preventie

De oplossing voor een veilige omgeving.

Ontsmettingswerken bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

 

UV-C reduceert de verspreiding van Corona

Door een ruimte met UV-C licht te behandelen, voorkom je grotendeels de verspreiding van het coronavirus. De UV-C lampen doden namelijk de micro-organismen want deze absorberen van nature het licht. Zodra het licht binnenin het micro-organisme is, dan worden de DNA-verbindingen verbroken. Het micro-organisme kan zich hierna niet meer vermenigvuldigen en breken af.

UV-C heeft in het verleden al bewezen geholpen bij het bestrijden van watergedragen en luchtgedragen pathogenen zoals Cholera, Hepatitis en Polio. Het kan ook zeer efficiënt worden ingezet voor bacteriële, virale, parasitaire ziektes en schimmels.

REKEN 24/7 OP ONS

Kernwaarden Group Limas

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

24/7 support & desk

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

Tijdkritisch

Naast reguliere, voert Group Limas ook opdrachten uit waarbij het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Anderen bekeken ook

Limas hygienics_nieuw groen_grijs

SCHIMMELBESTRIJDING

Limas hygienics_nieuw groen_grijs

DIEPTEREINIGING

Limas hygienics_nieuw groen_grijs

ONTSMETTINGSWERKEN

Offerte aanvragen?

Vul hier alle velden in, wij contacteren u zo spoedig mogelijk en bezorgen u onze offerte