Skip to content

Specialistische reiniging

Specialistische reiniging

Een specialistische reiniging van uw bedrijfsfaciliteiten is een taak die u best overlaat aan een expert. Bij Group Limas rekent u steeds op een professionele dienstverlening voor een uitstekend resultaat. Heeft u nood aan een dieptereiniging van uw ventilatie of voor de schoonmaak van uw industriële installaties? Onze specialisten verzorgen het allemaal voor u.

Wij zorgen voor uw omgeving

Maak een afspraak voor al uw ongediertebestrijding

+32(0)3 298 01 01

Aan welke specialistische reiniging heeft u nood?

Een specialistische reiniging is een brede term voor een waaier aan diensten. Group Limas biedt u ervaren vakmensen voor elke gespecialiseerde schoonmaak die u in uw bedrijf nodig heeft. Zo rekent u op ons voor een dieptereiniging van de verschillende installaties in uw bedrijf. Hieronder vallen onder meer:.

Ook uw tapijten en ramen vereisen regelmatig een specialistische reiniging. Onze cleaning service komt op regelmatige tijdstippen langs om de ramen van uw kantoor weer te doen blinken in de zon. Uw tapijt? Dat ziet er nu onze specialistische reiniging weer helemaal nieuw uit. Zo creëert u een uitnodigend plaatje voor gasten en klanten en zorgt u voor een gezonde omgeving voor uw werknemers. Ook voor de schoonmaak van uw kantoorruimtes en housekeeping in uw hotel rekent u op Group Limas.

Support & services

Een oplossing voor elk probleem.

Support & services bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Vraag naar uw schoonmaakvoorstel

Wilt u ook beroep doen op ons ervaren personeel voor een specialistische reiniging in uw bedrijf? Laat ons weten waarmee we u van dienst kunnen zijn. Vraag meteen online een offerte aan voor de schoonmaak van uw bedrijf. Wij zorgen voor een voorstel dat bij uw bedrijf en  budget past. Bij vragen bereikt u ons ook telefonisch op +32(03) 298 01 01.

REKEN 24/7 OP ONS

Kernwaarden Group Limas

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

24/7 support & desk

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

Tijdkritisch

Naast reguliere, voert Group Limas ook opdrachten uit waarbij het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Anderen bekeken ook

Limas hygienics_nieuw groen_grijs

SCHIMMELBESTRIJDING

Limas hygienics_nieuw groen_grijs

DIEPTEREINIGING

Limas hygienics_nieuw groen_grijs

ONTSMETTINGSWERKEN

Offerte aanvragen?

Vul hier alle velden in, wij contacteren u zo spoedig mogelijk en bezorgen u onze offerte