Kantoorrenovatie

Gebruik maken van onze diensten?

Vraag een offerte aan

Na tientallen jaren in gebruik is het tijd voor een kantoorrenovatie. Misschien wilt u uw kantoor verbouwen om te zorgen voor een moderner interieur? Of omdat structurele aanpassingen aan het gebouw nodig zijn? Ongeacht de reden, Group Limas helpt u graag bij uw kantoorrenovatie.

Wij ondersteunen u tijdens uw kantoorrenovatie

Bij het verbouwen van uw kantoor komen heel wat zaken kijken. Houdt u hierbij graag de touwtjes in eigen handen? Of laat u de coördinatie van alle werkzaamheden liever over aan een ervaren partij? Bij Group Limas passen we onze dienstverlening aan uw wensen aan. U rekent op ons voor het verbouwen van uw kantoor en alle praktische zaken die daarbij komen kijken. Ook kunt u bij ons terecht voor het uitvoeren van individuele werkzaamheden voor uw kantoorrenovatie.

Onze diensten voor het verbouwen van uw kantoor

Group Limas beschikt over heel wat ervaren en talentvolle medewerkers voor het uitvoeren van uw kantoorrenovatie. Hierdoor geniet u van een uitgebreide dienstverlening op maat van uw wensen. Laat ons bijvoorbeeld uw kantoorruimtes opnieuw indelen met nieuwe Gyprocwanden en systeemplafonds. Fris uw interieur op met behulp van ervaren schilders die alles proper afgewerkt achterlaten, zodat u meteen weer in uw kantoor trekt. Ook sanitaire werken en schrijnwerken behoren tot onze diensten voor kantoorrenovatie.


Schakel onze hulp in

Wilt u uw kantoor verbouwen met onze hulp? Neem dan snel contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden en bezorgen u een voorstel op maat binnen uw budget. U bereikt ons telefonisch op +32(03) 298 01 01 of vraagt eenvoudig online een offerte aan.

Wij zorgen voor uw omgeving

U hoeft niet op zoek te gaan naar diverse leveranciers want bij Group Limas heeft u één aanspreekpunt en een garantie voor permanente ondersteuning

U kunt ons ook direct bellen, 24/7 bereikbaar!

+32(0)3 298 01 01