Skip to content

Kantoorrenovatie

Wij ondersteunen u tijdens uw kantoorrenovatie

Bij het verbouwen van uw kantoor komen heel wat zaken kijken. Houdt u hierbij graag de touwtjes in eigen handen? Of laat u de coördinatie van alle werkzaamheden liever over aan een ervaren partij? Bij Group Limas passen we onze dienstverlening aan uw wensen aan. U rekent op ons voor het verbouwen van uw kantoor en alle praktische zaken die daarbij komen kijken. Ook kunt u bij ons terecht voor het uitvoeren van individuele werkzaamheden voor uw kantoorrenovatie.

Na tientallen jaren in gebruik is het tijd voor een kantoorrenovatie. Misschien wilt u uw kantoor verbouwen om te zorgen voor een moderner interieur? Of omdat structurele aanpassingen aan het gebouw nodig zijn? Ongeacht de reden, Group Limas helpt u graag bij uw kantoorrenovatie.

Wij zorgen voor uw omgeving

Maak een afspraak voor al uw ongediertebestrijding

+32(0)3 298 01 01

Onze diensten voor het verbouwen van uw kantoor

Group Limas beschikt over heel wat ervaren en talentvolle medewerkers voor het uitvoeren van uw kantoorrenovatie. Hierdoor geniet u van een uitgebreide dienstverlening op maat van uw wensen. Laat ons bijvoorbeeld uw kantoorruimtes opnieuw indelen met nieuwe Gyprocwanden en systeemplafonds. Fris uw interieur op met behulp van ervaren schilders die alles proper afgewerkt achterlaten, zodat u meteen weer in uw kantoor trekt. Ook sanitaire werken en schrijnwerken behoren tot onze diensten voor kantoorrenovatie.

Schakel onze hulp in

Wilt u uw kantoor verbouwen met onze hulp? Neem dan snel contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden en bezorgen u een voorstel op maat binnen uw budget. U bereikt ons telefonisch op +32(03) 298 01 01 of vraagt eenvoudig online een offerte aan.

Kantoorrenovatie

De oplossing voor uw verouderde kantoor

Kantoorrenovatie bij bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

REKEN 24/7 OP ONS

Kernwaarden Group Limas

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

24/7 support & desk

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

Tijdkritisch

Naast reguliere, voert Group Limas ook opdrachten uit waarbij het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Anderen bekeken ook

Limas hygienics_nieuw groen_grijs

SCHIMMELBESTRIJDING

Limas hygienics_nieuw groen_grijs

DIEPTEREINIGING

Limas hygienics_nieuw groen_grijs

ONTSMETTINGSWERKEN

Offerte aanvragen?

Vul hier alle velden in, wij contacteren u zo spoedig mogelijk en bezorgen u onze offerte