Gebruik maken van onze diensten?

Neem contact met ons op

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk . Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

24/7 support & services

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Tijdkritisch en vakkundig

Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen. Daarbij houden ze elke keer rekening met de nieuwste methodieken en huidige regelgevingen.

 

Plat dak renoveren

Een plat dak renoveren vereist de nodige kennis en ervaring. Limas @ home heeft beide in huis. Reken daarom op ons voor een deskundige renovatie van uw dak en andere dakwerken. Dankzij onze dakspecialisten, beschermt u uw huis jarenlang tegen weer en wind.

Plat dak renoveren

Heeft uw plat dak schade opgelopen na een brand? Is uw dak beschadigd na een zware storm? Dan wilt u uw plat dak zo snel mogelijk laten herstellen en renoveren. Geen zorgen! De professionals van Limas @ home staan voor u klaar. Ook voor dringende herstellingen zijn wij uw ervaren partner. Wij zijn centraal gevestigd in Schelle, zodat we snel ter plaatse zijn voor alle dakwerken in Antwerpen en omgeving. Zo renoveren wij uw plat dak in een mum van tijd. U ontvangt bovendien een kwalitatief resultaat. Onze experts werken immers volgens de regels van de kunst. In combinatie met onze heldere communicatie komt u zo nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Kies voor een professioneel resultaat

Laat uw plat dak renoveren door Limas @ home en geniet van gemoedsrust dankzij het professionele resultaat. Alle dakwerken worden uitgevoerd volgens uw wensen en binnen uw budget. Benieuwd naar de mogelijkheden? We bespreken ze graag. Neem contact met ons op voor een gepersonaliseerd voorstel. Bel +32(03) 298 01 01 of vraag online uw offerte aan.

Wij zorgen volledig voor uw omgeving.

U hoeft niet op zoek te gaan naar diverse leveranciers want bij Group Limas heeft u één aanspreekpunt en een garantie voor permanente ondersteuning.