Support & services

Gebruik maken van onze diensten?

Vraag een offerte aan

Waarom doen klanten beroep op onze servicedesk?

Onze klanten doen een beroep op onze servicedesk om hen te laten ondersteunen op vlak van allerhande technische vragen, status van een opdracht of het totaalbeheer van hun opdrachten gestoeld op de overeengekomen SLA’s. Gezien de ruime expertise binnen onze diverse professionele oplossingen kunnen wij onze opdrachtgevers te allen tijde ondersteunen. Onze eerste lijn medewerkers kennen meestal de oplossing voor de vaak voorkomende problemen en voor de minder courante vragen informeren zij zich bij onze experts. Onze servicemedewerkers staan u graag bij tijdens het uitvoeren van uw core business.

Onze servicedesk staat 24/7 ter beschikking van onze klanten.

Opdrachten en aanvragen worden geregistreerd in onze knowledge database waarbij onze klanten met de gewenste frequentie geïnformeerd worden.

Welke diensten bieden we u aan?

U kan onze servicedesk steeds contacteren voor:

Technical support

ORDER SUPPORT & STATUS

3RD PARTY SUPPORT

REQUEST FULFILMENT

GENERAL ORDER AND REQUEST MANAGEMENT

Onze supportmedewerkers proberen u steeds zo snel en efficiënt mogelijk verder te helpen met uw vragen of problemen.


Welke principes streven we na?

Engineering Facilityship

Waardecreatie door toepassing van het principe ‘customise & supervise’. Daarbij staan kernwaarden als continuous improvement en optimalisatie centraal.

Facilitysolving

We leveren diverse ondersteunende diensten en producten die essentieel zijn voor een goede werking van de bedrijfsprocessen, maar niet eigen aan de core business van onze klanten. We leveren oplossingen voor alle mogelijke courante en niet-courante vraagstukken in een bedrijfsomgeving.

Tijdkritische service

Moet u dringend een dienst laten uitvoeren? Heeft u bijvoorbeeld een feest in uw restaurant en heeft u plots last van plaagdieren, electro valt uit, dak is lek en/of andere problemen? Contacteer dan direct onze specialisten. Zij staan 365 dagen, 24 uur per dag voor u klaar en bieden u een snelle en goede service onder een strakke deadline.


We zijn actief in België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk en Nederland. Wij ondersteunen zowel particulieren als bedrijven.

Wij zorgen voor uw omgeving

U hoeft niet op zoek te gaan naar diverse leveranciers want bij Group Limas heeft u één aanspreekpunt en een garantie voor permanente ondersteuning

U kunt ons ook direct bellen, 24/7 bereikbaar!

+32(0)3 298 01 01