Dakwerken

Gebruik maken van onze diensten?

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Goed uitgevoerde dakwerken aan uw woning in de regio Antwerpen geven een flinke meerwaarde aan uw huis en beschermen u jarenlang tegen weer en wind. Het vinden van de juiste dakwerker of dakspecialist is dan ook belangrijk. Bij Limas @home bent u aan het juiste adres voor algemene en dringende dakwerken.

Waarom laat u uw dakwerken uitvoeren door Limas @home?

Onze dakwerkers hebben de kennis en ervaring in huis om uw dringende dakwerken uit te voeren. Denk hierbij aan vernieuwingen, herstellingen of het bouwen van een nieuw dak. Wij kunnen alle soorten daken en dakbedekkingen aan: platte daken, roofing, pannen, EPDM, leien of stro. Bij elk onderhoud of renovatie maken wij gebruik van de regels van de kunst om een topresultaat voor de dakwerken aan uw woning in Antwerpen of omgeving af te leveren. Heeft u vragen over prijzen of de mogelijkheden binnen een bepaald budget? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Wij bekijken graag met u alle mogelijkheden en maken een gepersonaliseerd voorstel. U zult versteld staan van onze scherpe prijzen.


Ontvang een gedetailleerde offerte

Limas @home werkt met duidelijke afspraken en transparante communicatie. Zo blijft u tijdens de dakwerken steeds op de hoogte en komt u bij oplevering nooit voor onaangename verrassingen te staan. Dankzij onze gedetailleerde offertes voor dringende dakwerken en andere werkzaamheden weet u precies wat de kosten zullen zijn. Onze ervaren dakwerkers nemen u al het zware werk uit handen zodat u verzekerd bent van een volledige gemoedsrust. Ook de afwerking verzorgen wij tot in de puntjes.

Ook beschikbaar voor dringende interventies

Vanuit onze centrale vestiging in Schelle zijn wij snel ter plaatse voor dringende dakwerken in Antwerpen en omstreken. Wij leveren topkwaliteit binnen een strakke deadline en dit 24/7. Ook voor dringende interventies kunt u op ons rekenen. U heeft brandschade of stormschade en dringende dakwerken in Antwerpen of omgeving nodig? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Ook voor gehele constructieprojecten die binnen een korte termijn opgeleverd moeten worden zijn wij uw partner.

Contacteer ons voor al uw renovatiewerken

Ook wanneer u naast uw dak andere zaken aan uw huis in Antwerpen of omgeving wilt renoveren, kunt u op onze expertise rekenen. Een totaalrenovatie van uw woning tot verwarming en sanitair toe? Wij hebben alle kennis onder één dak. Vraag snel naar de mogelijkheden en contacteer ons op het telefoonnummer +32(0)3 298 01 01.

Wij zorgen voor uw omgeving

U hoeft niet op zoek te gaan naar diverse leveranciers want bij Group Limas heeft u één aanspreekpunt en een garantie voor permanente ondersteuning

U kunt ons ook direct bellen, 24/7 bereikbaar!

+32(0)3 298 01 01