Dakwerken

Gebruik maken van onze diensten?

Wenst u direct een expert aan de lijn?

Klik hieronder op het telefoonnummer en geef bij verbinding de code in die bij de gewenste dienst hoort. Zo wordt u meteen geholpen door de juiste persoon!

Geen specifiek nummer of pincode vermeld? Bel direct naar ons algemene nummer +32 (0)3 298 01 01, onze medewerkers staan u direct te woord om u van dienst te zijn.

Dakwerken

Goed uitgevoerde dakwerken aan uw woning in de regio Antwerpen geven een flinke meerwaarde aan uw huis en beschermen u jarenlang tegen weer en wind.

Het vinden van de juiste dakwerker of dakspecialist is dan ook belangrijk.

Bij Limas @home bent u aan het juiste adres voor algemene en dringende dakwerken.

Wij zorgen voor uw dak

Maak een afspraak voor al uw dakwerken

+32(0)3 298 01 01

Waarom laat u uw dakwerken uitvoeren door Limas@home

Onze dakwerkers hebben de kennis en ervaring in huis om uw dringende dakwerken uit te voeren. Denk hierbij aan vernieuwingen, herstellingen of het bouwen van een nieuw dak. Wij kunnen alle soorten daken en dakbedekkingen aan: platte daken, roofing, pannen, EPDM, leien of stro.

Bij elk onderhoud of renovatie maken wij gebruik van de regels van de kunst om een topresultaat voor de dakwerken aan uw woning in Antwerpen of omgeving af te leveren. Heeft u vragen over prijzen of de mogelijkheden binnen een bepaald budget? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Wij bekijken graag met u alle mogelijkheden en maken een gepersonaliseerd voorstel. U zult versteld staan van onze scherpe prijzen.

 

Glasheldere communicatie

Limas @home werkt met duidelijke afspraken en transparante communicatie. Zo blijft u tijdens de dakwerken steeds op de hoogte en komt u bij oplevering nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Dankzij onze gedetailleerde offertes voor dringende dakwerken en andere werkzaamheden weet u precies wat de kosten zullen zijn.

Onze ervaren dakwerkers nemen u al het zware werk uit handen zodat u verzekerd bent van een volledige gemoedsrust. Ook de afwerking verzorgen wij tot in de puntjes.

Ook beschikbaar voor drigende interventies

Vanuit onze centrale vestiging in Schelle zijn wij snel ter plaatse voor dringende dakwerken in Antwerpen en omstreken.

Wij leveren topkwaliteit binnen een strakke deadline en dit 24/7. Ook voor dringende interventies kunt u op ons rekenen.

U heeft brandschade of stormschade en dringende dakwerken in Antwerpen of omgeving nodig? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Ook voor gehele constructieprojecten die binnen een korte termijn opgeleverd moeten worden zijn wij uw partner.

Dakwerken

Een betrouwbare partner voor al uw dakwerken. 

Dakwerken bij bedrijfspanden

Allerlei oplossingen voor bedrijfspanden en kantoren

Reken 24/7 op ons

Anderen bekeken ook


Strategisch Energiebeheer


Sanitair & Verwarming


Klimaatbeheersing – HVAC / Airco