Skip to content

Dakwerken

Dakwerken

Goed uitgevoerde dakwerken aan uw woning in de regio Antwerpen geven een flinke meerwaarde aan uw huis en beschermen u jarenlang tegen weer en wind.

Het vinden van de juiste dakwerker of dakspecialist is dan ook belangrijk.

Bij Limas @home bent u aan het juiste adres voor algemene en dringende dakwerken.

Wij zorgen voor uw omgeving

Maak een afspraak voor al uw ongediertebestrijding

+32(0)3 298 01 01

Waarom laat u uw dakwerken uitvoeren door Limas@home

Onze dakwerkers hebben de kennis en ervaring in huis om uw dakwerken uit te voeren. Denk hierbij aan vernieuwingen, herstellingen of het bouwen van een nieuw dak. Wij kunnen alle soorten daken en dakbedekkingen aan:

  • Platte daken
  • Roofing
  • Pannen
  • EPDM
  • Leien
  • Stro.

Bij elk onderhoud en elke renovatie maken wij gebruik van de regels van de kunst om een topresultaat voor de dakwerken aan uw woning in Antwerpen of omgeving af te leveren. Heeft u vragen over prijzen of de mogelijkheden binnen een bepaald budget? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Wij bekijken graag samen met u alle mogelijkheden en maken een gepersonaliseerd voorstel. U zult versteld staan van onze scherpe prijzen.

Glasheldere communicatie

Limas @home werkt met duidelijke afspraken en transparante communicatie. Zo blijft u tijdens de dakwerken steeds op de hoogte en komt u bij de oplevering nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Dankzij onze gedetailleerde offertes voor dakwerken en andere werkzaamheden weet u precies wat de kosten zullen zijn.

Onze ervaren dakwerkers nemen u al het zware werk uit handen zodat u verzekerd bent van een volledige gemoedsrust. Ook de afwerking verzorgen wij tot in de puntjes.

Ook beschikbaar voor drigende interventies

Vanuit onze centrale vestiging in Schelle zijn wij snel ter plaatse voor dringende dakwerken in Antwerpen en omstreken.

Wij leveren topkwaliteit binnen een strakke deadline en hiervoor zijn wij 24/7 beschikbaar. Ook voor dringende interventies kunt u op ons rekenen.

Heeft u brandschade, stormschade of dringende dakwerken in Antwerpen en omgeving nodig? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Ook voor gehele constructieprojecten die binnen een korte termijn opgeleverd moeten worden zijn wij uw partner.

Dakwerken

Een betrouwbare partner voor al uw dakwerken. 

Dakwerken bij bedrijfspanden

Allerlei oplossingen voor bedrijfspanden en kantoren

REKEN 24/7 OP ONS

Kernwaarden Group Limas

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

24/7 support & desk

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

Tijdkritisch

Naast reguliere, voert Group Limas ook opdrachten uit waarbij het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Anderen bekeken ook

Limas hygienics_nieuw groen_grijs

SCHIMMELBESTRIJDING

Limas hygienics_nieuw groen_grijs

DIEPTEREINIGING

Limas hygienics_nieuw groen_grijs

ONTSMETTINGSWERKEN

Offerte aanvragen?

Vul hier alle velden in, wij contacteren u zo spoedig mogelijk en bezorgen u onze offerte