Tijdkritische opdrachten

Gebruik maken van onze diensten?

Wenst u direct een expert aan de lijn?

Klik hieronder op het telefoonnummer en geef bij verbinding de code in die bij de gewenste dienst hoort. Zo wordt u meteen geholpen door de juiste persoon!

Geen specifiek nummer of pincode vermeld? Bel direct naar ons algemene nummer +32 (0)3 298 01 01, onze medewerkers staan u direct te woord om u van dienst te zijn.

Heeft u een dringend constructieproject?

Bent u op zoek naar vakmensen die een uitstekende job leveren binnen een strakke deadline?

Dan is Limas @home het bedrijf voor u. Onze experts hebben jaren ervaring met tijdkritische opdrachten en staan garant voor een prompte en goede service.

Contacteer ons nu en vraag een offerte aan.

Group Limas - Home

Wij zorgen voor uw omgeving

Maak een afspraak voor al uw tijdkritische opdrachten

+32(0)3 298 01 01

Wat houdt tijdkritische opdrachten in?

Bij Limas@home zetten wij de juiste vakmensen op het juiste project die ene uitstekende job leveren binnen de strakste deadlines.

 

tijdkritische opdrachten en preventie

Een oplossing voor elk ongedierteprobleem.

Tijdkritische opdrachten bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Reken 24/7 op ons

Kernwaarden Group Limas

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

24/7 support & desk

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Tijdkritisch

Naast reguliere, voert Group Limas ook opdrachten uit waarbij het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Anderen bekeken ook


Strategisch Energiebeheer


Sanitair & Verwarming


Klimaatbeheersing – HVAC / Airco

Limas facilities is het aanspreekpunt wanneer het aankomt op maintenance services, project services, cleaning services en property management services.

Limas hygienics realiseert voor U een optimale en duurzame omgeving, door het leveren van professionele diensten op de domeinen gezondheid, hygiëne, ecologie en milieu.

Limas @Home levert professionele bouw, vakkundige en renovatieoplossingen.