Skip to content

Vogelwering

Waarom zou ik vogelwering laten plaatsen?

Vogels zoeken vaak naar voedsel, beschutting of nestgelegenheid in en rond uw gebouw. Niet alleen zorgen hun uitwerpselen voor overlast en onhygiënische situaties, ook brengen ze vaak ziektes en ongedierte met zich mee. Daarom is het geen slecht idee om vogelwering te laten plaatsen om al die problemen te voorkomen.

Op zoek naar de perfecte oplossing voor ongewenste vogels? Ontdek hoe wij je kunnen helpen zonder gebruik van netten, stekels of rommelige schoonmaak achteraf. Bel ons direct voor een direct werkende oplossing tegen invliegende vogels!

Bescherm zelfs de meest uitdagende plekken onopvallend tegen vogels met onze effectieve methode.

Geen zorgen meer over vogels die binnenvliegen via openstaande deuren – wij hebben de juiste oplossing voor jou.

Of het nu gaat om kranen, hoogwerkers, machineparken, zonnepanelen, koelsystemen, airconditioning, ventilatie-units, parkeerplaatsen met bomen en meer – wij bieden de oplossing die je zoekt.

Meer informatie nodig? Group Limas is een erkende installateur en we nemen graag de tijd voor een persoonlijk gesprek onder het genot van een kopje koffie. Voor slechts €9000,00 creëren we 150m² vogelvrije ruimte!

En het beste van alles: profiteer nu nog van onze “no cure no pay” garantie! Neem vandaag nog contact met ons op.

Wij zorgen voor uw omgeving

Maak een afspraak voor al uw ongediertebestrijding

+32(0)3 298 01 01

Hoe kunnen onze experts u helpen bij vogelwering?

Onze vogelweringsexperten kennen alle beschikbare technieken en helpen u de beste opties te kiezen voor uw professionele vogelwering. Limas hygienics biedt steeds oplossingen voor uw vogeloverlast die zowel diervriendelijk als efficiënt zijn. Vraag online vrijblijvend een offerte aan!

Preventie

Het bestrijden van ongedierte gaat bovendien niet enkel om het verdelgen van het ongedierte. Het is net zo belangrijk om te voorkomen dat ze terugkomen. Ook dat nemen wij voor onze rekening.

REKEN 24/7 OP ONS

Kernwaarden Group Limas

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

24/7 support & desk

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

Tijdkritisch

Naast reguliere, voert Group Limas ook opdrachten uit waarbij het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Anderen bekeken ook

Limas hygienics_nieuw groen_grijs

SCHIMMELBESTRIJDING

Limas hygienics_nieuw groen_grijs

DIEPTEREINIGING

Limas hygienics_nieuw groen_grijs

ONTSMETTINGSWERKEN

Offerte aanvragen?

Vul hier alle velden in, wij contacteren u zo spoedig mogelijk en bezorgen u onze offerte