Skip to content

Sanering

Sanering

Limas verwijdert de vervuilingsbron om ecologische, hygiënische, gezondheidsredenen en om andere gevaren voor mens en milieu te vermijden.

Wij beschermen U, uw gebouw en uw omgeving door het leveren van professionele Health en hygiëne oplossingen.

Wij zorgen voor uw omgeving

Maak een afspraak voor al uw ongediertebestrijding

+32(0)3 298 01 01

Geef virussen en bacteriën geen kans!

Virussen, bacteriën, gisten en schimmels zijn water- of luchtgedragen pathologen en kunnen via handen, voorwerpen of contactpunten zoals deurknoppen, toetsenborden en telefoons worden overgedragen.
Op tijd en consequent ontsmetten kan ervoor zorgen dat binnen de ontsmette ruimte de kans op griep, verkoudheden of koorts tot maar liefst 80% wordt verminderd. En dat resulteert dan weer makkelijk tot 46% minder ziekteverzuimen. Voorkomen is beter dan genezen!

Preventie

Wist u dat het ook perfect mogelijk is om preventief te ontsmetten voor een normaal griepseizoen? Wilt u vermijden dat uw personeel loopt te snotteren? Laat ons dan tijdig het gebouw ontsmetten. We kunnen dit altijd buiten de bezettingsuren doen zodat er geen verlies van inkomsten is.
Group Limas ontsmet door middel van een combinatie van desinfecterende schoonmaak, UV-C of vernevelingsservice (ook wel fogging genoemd). We kijken altijd naar een methode die niet schadelijk is voor het milieu. Deze service is zeker ook beschikbaar voor particulieren.

Sanering en preventie

Wij saneren alles tot in de puntjes.

Sanering bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

REKEN 24/7 OP ONS

Ontstoppingsdienst

Rioleringswerken

Onderzoek

Putwerken

Ruimdienst

Dieptereiniging

Onze vakmensen weten als geen ander hoe ze een dieptereiniging tot een goed einde moeten brengen. Ze zijn dé specialist wanneer het aankomt op het reinigen van sanitair, afzuigsystemen en ventilatie.

SCHIMMELS EN ZWAMMEN

Onze experts bestrijden schimmels en zwammen in uw badkamer, magazijn, kelder of andere ruimtes in uw huis of bedrijf. Ze maken de ruimtes niet enkel schimmel- en zwamvrij, maar zorgen er ook voor dat ze niet meer terugkomen.

Ongediertebestrijding

Septische – ontstopping & ruimingswerken

Door onze hebben wij een oplossing voor alle problemen en zijn wij op de hoogte van risico’s. Gezien de verschillende expertises binnen Group Limas kunnen wij U steeds van een totaal oplossing voorzien.

Preventie & Advisering

Wij staan in voor vakkundig advies op het vlak
van sanering. Met onze jarenlange ervaring begeleiden
we U naar de geknipte
oplossing.

Anderen bekeken ook

Limas hygienics_nieuw groen_grijs

SCHIMMELBESTRIJDING

Limas hygienics_nieuw groen_grijs

DIEPTEREINIGING

Limas hygienics_nieuw groen_grijs

ONTSMETTINGSWERKEN

Offerte aanvragen?

Vul hier alle velden in, wij contacteren u zo spoedig mogelijk en bezorgen u onze offerte