Skip to content

Renovatiebedrijven Antwerpen

Waarom wij behoren tot de top van renovatiebedrijven in Antwerpen?

Er zijn heel wat renovatiebedrijven in Antwerpen. Dus waarom zou u met ons in zee gaan? Group Limas behoort tot de top van renovatiebedrijven in Antwerpen dankzij onze uitgebreide service en ervaring. Zo leveren wij alle vakmensen die u nodig heeft voor uw renovatieproject. Ons personeel leert bovendien continu bij. De vele beloftes van andere renovatiebedrijven in Antwerpen zijn u vast bekend. Bij Group Limas daarom minder praatjes en meer resultaat. Zo rekent u op ons voor de volgende werkzaamheden:

Zoek niet verder naar renovatiebedrijven in Antwerpen. Reken op de betrouwbare en professionele service van Group Limas. We helpen u graag met het uitvoeren van allerhande renovatiewerken aan uw woning. Ontdek hoe u snel kunt genieten van het resultaat van een zorgeloze verbouwing.

Wij zorgen voor uw omgeving

Maak een afspraak voor al uw ongediertebestrijding

+32(0)3 298 01 01

Vraag naar een offerte voor uw zorgeloze verbouwing

Bij ons bent u zeker van een snelle en zorgeloze verbouwing. Hoe dat mogelijk is? Doordat we centraal gelegen zijn in Schelle en overal in Antwerpen snel ter plaatse zijn. Ook staan we u, in tegenstelling tot vele andere renovatiebedrijven in Antwerpen, bij in elke stap van het proces. We communiceren daarbij dan ook duidelijk over de werkzaamheden en uw wensen. Wat onze renovatieprojecten nog extra zorgeloos voor u maken, zijn onze prijzen. Bij ons krijgt u een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ontdek het zelf en vraag naar uw persoonlijke offerte. Doe dit online of bel ons op  +32(03) 298 01 01.

Plat dak renoveren

Een oplossing voor elk dakprobleem.

Plat dak renoveren bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

REKEN 24/7 OP ONS

Kernwaarden Group Limas

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

24/7 support & desk

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

Tijdkritisch

Naast reguliere, voert Group Limas ook opdrachten uit waarbij het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Anderen bekeken ook

Limas hygienics_nieuw groen_grijs

SCHIMMELBESTRIJDING

Limas hygienics_nieuw groen_grijs

DIEPTEREINIGING

Limas hygienics_nieuw groen_grijs

ONTSMETTINGSWERKEN