Renovatiebedrijven Antwerpen

Gebruik maken van onze diensten?

Vraag een offerte aan

Zoek niet verder naar renovatiebedrijven in Antwerpen. Reken op de betrouwbare en professionele service van Group Limas. We helpen u graag met het uitvoeren van allerhande renovatiewerken aan uw woning. Ontdek hoe u snel kunt genieten van het resultaat van een zorgeloze verbouwing.

Waarom wij behoren tot de top van renovatiebedrijven in Antwerpen?

Er zijn heel wat renovatiebedrijven in Antwerpen. Dus waarom zou u met ons in zee gaan? Group Limas behoort tot de top van renovatiebedrijven in Antwerpen dankzij onze uitgebreide service en ervaring. Zo leveren wij alle vakmensen die u nodig heeft voor uw renovatieproject. Ons personeel leert bovendien continu bij. De vele beloftes van andere renovatiebedrijven in Antwerpen zijn u vast bekend. Bij Group Limas daarom minder praatjes en meer resultaat. Zo rekent u op ons voor de volgende werkzaamheden:

  • Totaalrenovaties
  • Dakwerken
  • Schilderwerken
  • Gevelwerken
  • Loodgieterij
  • Sanitair

Vraag naar een offerte voor uw zorgeloze verbouwing

Bij ons bent u zeker van een snelle en zorgeloze verbouwing. Hoe dat mogelijk is? Doordat we centraal gelegen zijn in Schelle en overal in Antwerpen snel ter plaatse zijn. Ook staan we u, in tegenstelling tot vele andere renovatiebedrijven in Antwerpen, bij in elke stap van het proces. We communiceren daarbij dan ook duidelijk over de werkzaamheden en uw wensen. Wat onze renovatieprojecten nog extra zorgeloos voor u maken, zijn onze prijzen. Bij ons krijgt u een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ontdek het zelf en vraag naar uw persoonlijke offerte. Doe dit online of bel ons op  +32(03) 298 01 01.

Wij zorgen voor uw omgeving

U hoeft niet op zoek te gaan naar diverse leveranciers want bij Group Limas heeft u één aanspreekpunt en een garantie voor permanente ondersteuning

U kunt ons ook direct bellen, 24/7 bereikbaar!

+32(0)3 298 01 01