Gebruik maken van onze diensten?

Neem contact met ons op

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk . Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

24/7 support & services

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Tijdkritisch en vakkundig

Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen. Daarbij houden ze elke keer rekening met de nieuwste methodieken en huidige regelgevingen.

 

Renovatiebedrijven Antwerpen

Zoek niet verder naar renovatiebedrijven in Antwerpen. Reken op de betrouwbare en professionele service van Limas @ home. We helpen u graag met het uitvoeren van allerhande renovatiewerken aan uw woning. Ontdek hoe u snel kunt genieten van het resultaat van een zorgeloze verbouwing.

Waarom wij behoren tot de top van renovatiebedrijven in Antwerpen?

Er zijn heel wat renovatiebedrijven in Antwerpen. Dus waarom zou u met ons in zee gaan? Limas @ home behoort tot de top van renovatiebedrijven in Antwerpen dankzij onze uitgebreide service en ervaring. Zo leveren wij alle vakmensen die u nodig heeft voor uw renovatieproject. Ons personeel leert bovendien continu bij. De vele beloftes van andere renovatiebedrijven in Antwerpen zijn u vast bekend. Bij Limas @ home daarom minder praatjes en meer resultaat. Zo rekent u op ons voor de volgende werkzaamheden:

Vraag naar een offerte voor uw zorgeloze verbouwing

Bij ons bent u zeker van een snelle en zorgeloze verbouwing. Hoe dat mogelijk is? Doordat we centraal gelegen zijn in Schelle en overal in Antwerpen snel ter plaatse zijn. Ook staan we u, in tegenstelling tot vele andere renovatiebedrijven in Antwerpen, bij in elke stap van het proces. We communiceren daarbij dan ook duidelijk over de werkzaamheden en uw wensen. Wat onze renovatieprojecten nog extra zorgeloos voor u maken, zijn onze prijzen. Bij ons krijgt u een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ontdek het zelf en vraag naar uw persoonlijke offerte. Doe dit online of bel ons op  +32(03) 298 01 01.

Wij zorgen volledig voor uw omgeving.

U hoeft niet op zoek te gaan naar diverse leveranciers want bij Group Limas heeft u één aanspreekpunt en een garantie voor permanente ondersteuning.