Project services

Gebruik maken van onze diensten?

Project services

Diensten

 

Bouw

Wilt u een uitbreiding aan uw huis laten doen of zou u graag een poolhouse laten zetten? Geen project is te klein voor onze vakmensen. Onze medewerkers helpen u graag met het uit- voeren van de nodige werkzaamheden.

Renovaties

Zijn er structurele aanpassingen nodig aan uw gebouw of ben je gewoonweg uitgekeken op het interieur? Hoe dan ook kunnen onze medewerkers u helpen met het uitvoeren van de nodige werkzaamheden.

Totaalprojecten

Wilt u uw volledige huis laten renoveren maar kijkt u op tegen de duur, kost en last van de werken? Uw project is onze zorg.

Projectcoördinatie

Opslag en beheer van opgewekte energie uit alternatieve bronnen en dat optimaal combineren met het klassieke elektriciteitsnet.

Reken 24/7 op ons

Kernwaarden Group Limas

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

24/7 support & desk

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Tijdkritisch

Naast reguliere, voert Group Limas ook opdrachten uit waarbij het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Anderen bekeken ook


schoonmaak


technische diensten


totaalprojecten