Lekdetectie

Gebruik maken van onze diensten?

Lekdetectie 

Heeft u te maken met drukverlies op uw verwarmingstoestel of vochtplekken op uw muur? Is uw parket omhoog gekomen of de tegels liggen los? Vermoedelijk heeft u een lek in uw één van uw leidingen. Onze experts kunnen zonder hak- of breekwerk een waterlek opsporen met behulp van gespecialiseerde apparatuur.

Wenst u direct een expert aan de lijn?

Klik hieronder op het telefoonnummer en geef bij verbinding de code in die bij de gewenste dienst hoort. Zo wordt u meteen geholpen door de juiste persoon!

Geen specifiek nummer of pincode vermeld? Bel direct naar ons algemene nummer +32 (0)3 298 01 01, onze medewerkers staan u direct te woord om u van dienst te zijn.

Lekdetectie

Heeft u te maken met drukverlies op uw verwarmingstoestel of vochtplekken op uw muur?

Is uw parket omhoog gekomen of de tegels liggen los?

Vermoedelijk heeft u een lek in uw één van uw leidingen. Onze experts kunnen zonder hak- of breekwerk een waterlek opsporen met behulp van gespecialiseerde apparatuur.

Wij zorgen voor uw omgeving

Maak een afspraak voor al uw lekdetectie

+32(0)3 298 01 01

Waarom kiezen voor Limas@home

Vanuit onze Group kunnen wij de nodige ervaren vakmensen aanleveren die u uw zorgen kunnen ontnemen.

Bij ons bent u niet zomaar een nummer. Wij kunnen u zowel helpen bij het opsporen van uw lekkage als bij het herstel hiervan.

Onze projectcoördinators en medewerkers kunnen uw volledige project opvolgen.

Welke technieken gebruikt Limas@home?

Met behulp van onderstaande technieken kunnen onze techniekers in 95% van de gevallen het lek al tijdens een eerste onderzoek opsporen.

  • Vochtmeting: mate van vochtschade bepalen
  • Drukmeting in leidingen
  • Kleurvloeistof in uw afvoeren
  • Infrarood of thermografie: om het warmteverschil te controleren
  • Rookgas: om gaten en kieren in uw constructie op te sporen
  • Traceergas: om zeer kleine lekkages op te sporen

Onze bouwpatholoog heeft de lekkage gevonden. Wat nu?

Bij elke lekdetectie krijgt u een rapport opgesteld door onze bouwpatholoog. Hierin staan de lekkages duidelijk aangegeven zodat de loodgieter of verwarmingstechnieker exact weet waar hij het probleem moet aanpakken.

Door het nauwkeuring aanwijzen van de oorzaak van de lekkage kan het herstel hiervan meestal met minimaal hak- en breekwerk gerealiseerd worden.

Het rapport kan eveneens doorgestuurd worden naar de verzekering, deze komt haast in alle gevallen tussen bij kostenvergoeding.

Lekdetectie en preventie

Een oplossing voor elk ongedierteprobleem.

Lekdetectie bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Reken 24/7 op ons

Kernwaarden Group Limas

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

24/7 support & desk

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Tijdkritisch

Naast reguliere, voert Group Limas ook opdrachten uit waarbij het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Anderen bekeken ook


Strategisch Energiebeheer


Sanitair & Verwarming


Klimaatbeheersing – HVAC / Airco

Limas facilities is het aanspreekpunt wanneer het aankomt op maintenance services, project services, cleaning services en property management services.

Limas hygienics realiseert voor U een optimale en duurzame omgeving, door het leveren van professionele diensten op de domeinen gezondheid, hygiëne, ecologie en milieu.

Limas @Home levert professionele bouw, vakkundige en renovatieoplossingen.