Cleaning services

Gebruik maken van onze diensten?

Cleaning services

Limas facilities is uw specialist in cleaning services. Een proper bedrijf zorgt immers voor een goed imago. Daarom komt ons team van schoonmaakspecialisten graag bij u langs voor een brede waaier aan schoonmaaktaken. Hierbij zorgen we altijd voor cleaning services die tot in de puntjes in orde zijn.

Ontdek ons uitgebreid aanbod aan cleaning services

Bij ons bent u altijd verzekerd van een service op maat. Samen met u stellen we uw noden vast en realiseren we de geschikte oplossingen. Voor welke cleaning services u ook kiest, bij ons ontvangt u één aanspreekpunt waarbij u terecht kunt voor al uw vragen. Bekijk alvast een greep uit onze diensten:

Industrieel onderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw bedrijf efficiënt en productief blijft, is het aangeraden om regelmatig uw industriële installaties te onderhouden. Onze experten helpen u graag met zowel klein als groot onderhoud van uw bedrijfsinstallaties.

Schoonmaak

Iedereen houdt wel van een nette en opgeruimde omgeving. Onze medewerkers kunnen u daar zeker bij helpen. Samen maken we een schoonmaakplanning op die het best bij de noden van uw bedrijf past.

Tapijtreiniging

Heeft uw tapijt al heel wat vuile voeten moeten verwerken? Vergeet die dan zeker niet eens grondig te laten reinigen. Dankzij onze efficiënte manier van zuivering en onze hoogwaardige producten wordt u tapijt weer zo goed als nieuw.

Dieptereiniging

Op zoek naar vaklui die een dieptereiniging perfect kan voltooien? Dan kunnen we u hiermee helpen. Onze dieptereiningsexperten zorgen voor het reinigen van sanitair, afzuigsystemen en ventilatie.

Glaswas

De ramen zijn een blik naar de wereld, maar ook in uw bedrijf. Zorg er daarom voor dat ze steeds proper zijn. Onze cleaning service helpt u graag om uw ramen op regelmatige tijdstippen schoon te maken.

Housekeeping

Nood aan gespecialiseerde housekeeping voor uw hotel? We verzorgen niet enkel de schoonmaak binnen het hotel, maar we staan ook in voor het onderhoud en renovatie van het gebouw.

Reken 24/7 op ons

Kernwaarden Group Limas

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

24/7 support & desk

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Tijdkritisch

Naast reguliere, voert Group Limas ook opdrachten uit waarbij het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Anderen bekeken ook


schoonmaak


technische diensten


totaalprojecten