Vochtbestrijding

Gebruik maken van onze diensten?

Vochtbestrijding

Zoekt u een specialist in vochtbestrijding of lekdetectie in uw bedrijf of woning in regio Antwerpen? Omdat u last heeft van een vocht- of condensatieprobleem? Als specialist in vochtproblemen zorgen wij voor de oplossing! Wij nemen uw probleem onder de loep en zoeken naar de oorzaken. Onze experts bieden u een blijvende oplossing voor uw problemen gaande van schimmel, vocht in muren, lekkage tot constructieproblemen. Vocht verwijderen en opstijgend vocht behandelen is onze specialisatie.

Waarom kiezen voor vochtbestrijding van Limas @home?

Als specialist in vochtbestrijding in Antwerpen en omgeving lossen we uw probleem op zonder de oorzaak te verleggen en net dat maakt ons anders. Met gespecialiseerde apparatuur stellen we de oorzaak van het probleem vast. Op basis van die gegevens zorgen wij voor een volledige en blijvende oplossing. Hierbij wordt alles klaar en duidelijk gebudgetteerd en gecommuniceerd. Het kan immers een groot verschil maken of u te maken heeft met vocht in uw kelder, badkamer of op uw slaapkamer. Waar het probleem zich ook voordoet, de oorzaak zit soms op een verrassende plek. Wij zorgen in iedere geval telkens voor de meest doeltreffende oplossing. Om opstijgend vocht te behandelen, moet u dus bij ons zijn.


Hoe gaan we als specialist in vochtproblemen te werk?

Diagnose & uitvoering door experts

Ons bedrijf beschikt over bouwpathologen, productexperts, een eigen labo, maar ook over dakdekkers, loodgieters, enzovoort. Dankzij onze verschillende expertises kunnen we een gepaste diagnose en uitvoering verzorgen.

 

Limas @home verkoopt oplossingen en niet alleen producten

Te vaak wordt de oorzaak van een vochtprobleem verlegd in plaats van aangepakt. Wist u dat opstijgend grondvocht slechts voor een klein percentage de oorzaak is van een vochtprobleem?

 

Technologie

Ons bedrijf beschikt als vochtexpert over de laatste nieuwe technologie en producten om een gepaste diagnose te  stellen (thermische en endoscopische camera’s, hydrometers, gas en fluo detectie).

 


Waarom beroep doen op Limas @home?

In regio Antwerpen geldt Limas @home als de absolute expert in lekdetectie, essentieel voor vochtbestrijding. Doe een beroep op onze uitgebreide kennis en ervaring om uw vochtprobleem op te lossen. Daarbij staan wij u ook bij met alle andere werken en afwerkingen zoals sanitair, gevelreiniging en schilderwerken. Neem dus snel contact op met ons voor vochtbestrijding en het behandelen van opstijgend vocht in uw gebouw. Bel ons op +32(03) 298 01 01 of vraag online een offerte aan.

Wij zorgen voor uw omgeving

U hoeft niet op zoek te gaan naar diverse leveranciers want bij Group Limas heeft u één aanspreekpunt en een garantie voor permanente ondersteuning

U kunt ons ook direct bellen, 24/7 bereikbaar!

+32(0)3 298 01 01