Vochtbestrijding

Gebruik maken van onze diensten?

Wenst u direct een expert aan de lijn?

Klik hieronder op het telefoonnummer en geef bij verbinding de code in die bij de gewenste dienst hoort. Zo wordt u meteen geholpen door de juiste persoon!

Geen specifiek nummer of pincode vermeld? Bel direct naar ons algemene nummer +32 (0)3 298 01 01, onze medewerkers staan u direct te woord om u van dienst te zijn.

Vochtbestrijding

Zoekt u een specialist in vochtbestrijding, kelderdichting of lekdetectie in regio Antwerpen? Omdat u last heeft van een vocht- of condensatieprobleem?

Als specialist in vochtproblemen zorgen wij voor de oplossing! Wij nemen uw probleem onder de loep en zoeken naar de oorzaken.

Onze experten bieden u een blijvende oplossing voor uw problemen gaande van schimmel, vocht in muren, lekkages, tot constructieproblemen. Oorzaken van vocht oplossen en opstijgend vocht behandelen is onze specialisatie.

Wij zorgen voor uw omgeving

Maak een afspraak voor al uw vochtbestrijding

+32(0)3 298 01 01

Waarom kiezen voor vochtbestrijding van Limas @home?

Als specialist in vochtbestrijding in Antwerpen en omgeving lossen we uw probleem op zonder de oorzaak te verleggen en net dat maakt ons anders.

Met gespecialiseerde apparatuur stellen we de oorzaak van het probleem vast. Op basis van die gegevens zorgen wij voor een volledige en blijvende oplossing. Hierbij wordt alles klaar en duidelijk gebudgetteerd en gecommuniceerd. Het kan immers een groot verschil maken of u te maken heeft met vocht in uw kelder, badkamer of op uw slaapkamer.

Waar het probleem zich ook voordoet, de oorzaak zit soms op een verrassende plek. Wij zorgen in iedere geval telkens voor de meest doeltreffende oplossing. Om vocht te behandelen, moet u dus bij ons zijn.

Hoe gaan we als specialist in vochtbestrijding te werk?

Diagnose & uitvoering door experts

Ons bedrijf beschikt over bouwpathologen, productexperts, een eigen labo, maar ook over dakdekkers, loodgieters, enzovoort.

Vaak heeft een vochtprobleem meerdere oorzaken en is een degelijk onderzoek op verschillende vlakken een noodzaak.

Dankzij onze verschillende expertises, welke meestal noodzakelijk aanwezig zijn,  kunnen we een gepaste diagnose en uitvoering verzorgen.

Limas @home verkoopt oplossingen en geen lapmiddelen

Te vaak wordt de oorzaak van een vochtprobleem verlegd in plaats van aangepakt.

Wist u dat opstijgend grondvocht geen oorzaak is voor een vochtprobleem echter een gevolg.  Zo is de vaak gebruikte methode van injecteren meestal niet de juiste oplossing maar het verleggen van het probleem. 

Het is ons doel om U te voorzien van een duurzame oplossing

 

Technologie

Ons bedrijf beschikt als vochtexpert over de laatste nieuwe technologie en producten om een gepaste diagnose te  stellen (thermische en endoscopische camera’s, hydrometers, gas en fluo detectie) alsook de juiste oplossing.

vochtbestrijding en preventie

Een oplossing voor elk vochtprobleem.

Vochtbestrijding in bedrijfspanden

Allerlei oplossingen voor bedrijfspanden.

Reken 24/7 op ons

Anderen bekeken ook


Strategisch Energiebeheer


Sanitair & Verwarming


Klimaatbeheersing – HVAC / Airco