Skip to content

Faraomieren

Hoe bestrijden we faraomieren?

Faraomieren zijn kleine, gele mieren die vaak onopgemerkt blijven ondanks het feit dat ze gekend zijn als ongedierte. Je vindt ze terug over heel de wereld en ze hebben de reputatie één van de moeilijkst te bestrijden soorten van ongedierte te zijn. Het is ten sterkste aan te raden om altijd professionele hulp te zoeken bij het bestrijden van faraomieren in je huis of bedrijf. De reden is dat deze mieren zich snel verspreiden als ze niet behandeld worden en zo kunnen ze meerdere problemen veroorzaken.

Wij zorgen voor uw omgeving

Maak een afspraak voor al uw ongediertebestrijding

+32(0)3 298 01 01

Wat houdt ongediertebestrijding in?

Wanneer u last heeft van ongedierte zoeken onze experts naar de meest efficiënte én milieuvriendelijke manier om het ongedierteprobleem aan te pakken. Zo bent u zeker dat u snel verlost bent van het probleem op een veilige manier.

Preventie

Het bestrijden van ongedierte gaat bovendien niet enkel om het verdelgen van het ongedierte. Het is net zo belangrijk om te voorkomen dat ze terugkomen. Ook dat nemen wij voor onze rekening.

Bestrijd faraomieren met Limas hygienics

Een efficiënte bestrijding van faraomieren vergt een effectieve oplossing die de hele kolonie vernietigt alvorens ze tijd heeft om uit te zwermen. Limas hygienics in Schelle start met het identificeren van de kolonie of kolonies. Ons team zal u duidelijk advies geven om plagen te bestrijden en voorkomen.

Contacteer ons nu voor meer details over hoe we kunnen helpen bij het bestrijden van faraomieren in je huis of bedrijf.

Ongediertebestrijding en preventie

Een oplossing voor elk ongedierteprobleem.

Ongediertebestrijding bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

REKEN 24/7 OP ONS

Waarom zou faraomieren bestrijden?

De faraomieren kunnen een gezondheidsrisico inhouden voor mensen en huisdieren. Ook zijn ze een overlast in ziekenhuizen waar ze ziektes verspreiden. Deze mieren hebben de gewoonte om rond de wonden van patiënten te zwermen en zich te voeden op de huid van kwetsbare personen. De gewoontes van faraomieren kunnen ook voedsel, water en gereedschap besmetten. Ze kunnen ziektes verspreiden doordat ze in onhygiënische plekken voorkomen en daarna op eten en keukenoppervlakken wandelen op zoek naar voedsel. Je moet faraomieren bestrijden vanaf het moment dat je hun aanwezigheid opmerkt.

Waar schuilen deze mieren?

U vindt kolonies van faraomieren meestal op plekken die afgelegen, beschermd, warm en vochtig zijn en met handige toegang tot voedsel. Ze zitten in muuropeningen, meubels, achter keukentoestellen, in holle gordijnrails, vouwen van kleding, koelkastisolatie, plinten, kasten en andere donkere plekken.

Tips voor preventie

Anderen bekeken ook

Limas hygienics_nieuw groen_grijs

SCHIMMELBESTRIJDING

Limas hygienics_nieuw groen_grijs

DIEPTEREINIGING

Limas hygienics_nieuw groen_grijs

ONTSMETTINGSWERKEN